На 26 съм, а имам три развода!


И тримата съм ги обичала, не знам защо все така става

Моят проблем е малко необичаен. Аз съм жена на 26 години и въпреки, че съм още твърде млада, вече имам зад гърба си три развода. Наистина не знам каква е причината това да ми се случи. Мисля, че съм нормален човек, не съм някаква истеричка, от която мъжетге бягат. Пък и с тримата си бивши съпрузи сме били в прекрасни отношения и до ден днешен сме си ги запазили и сме добри приятели. Но това вече започва да ме притеснява – повечето ми приятелки още не са женени, живеят с гаджета или сами, или пък в краен случай – имат един брак. В момента имам нова връзка и вчера той ми предложи. Аз му казах: „Ти разбираш ли, че това ще ми бъде четвърди брак?“ Той отговори, че не го притеснявало. Аз обаче наистина се безпокоя. Ами ако съм обречена да имам кратки бракове и този път се повтори същото?

В. В., Пловдив

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

3 коментара

  1. Радостина says:

    Стига бе, нима ти е чудно? Ти като че ли отстрани се наблюдаваш. Защо веднага тръгваш към брак? Не може ли да поживееш с мъжете и тогава да решиш? Очевидно е, че не си „узряла“ за брак.

  2. Йордан Хараланов says:

    Опознай те се по добре. Не бързай. И 20 брака да направиш все тая. Намери подходящия човек и не бързай да се жениш поживейте си доста и чак когато наистина не можеш без него тогава. Трябва да вие взаимно. А и трябва да обърнеш внимание с какво може да ги отблъскваш. Защото причините могат да бъдат много.

  3. Ванчо Кисето says:

    Момата не знае какво иска, но го иска веднага… Типично за лека жена!

Добавете коментар