На 57 години станах непотребна на никого


Мъжът ми почина млад, децата поеха по пътя си

Аз съм все още млада жена – на 57 години съм, но в момента живея с мисълта, че никой няма нужда от мен и съм непотребна на никого. Не виня никого от близките си за това, най-малко децата, които винаги много са ме обичали и държат на мен. Но те нормално си имат свой живот и са поели по него. Живея в малък град, в който няма поминък и е нормално, че млад човек няма да остане. Синът ми от години живее в Германия, а дъщерята – в София. С нея все пак се виждаме малко по-често, но със сина – веднъж в годината, обикновено по Коледа за няколко дни. А миналата година го спряха от работа и дори и тогава не успя да дойде.
Мъжът ми почина преди 8 години и оттогава съм сама. Той беше добър човек, но пиеше повече. И оттогава съм сама и не знам така ли ще продължа цял живот. Защото не само съм млада, но съм и в прекрасно здраве. Чудела съм се дали да не започна нова връзка, но не мога да се престраша…

В.В., Сливен

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

6 коментара

 1. elen aleks says:

  zdraveite, i az sam vdoviza, elate v chugbina, pari 6te imate, pensia dobra 6te vzamete, nauchete ezika i moge i chovek da vi xaresa i nema da ste sama…, dai razmardai se kakvo si pravila 8 godini , po grobi6ta , toi nema da se varne, kakto i moia i mnogo drugi, vsichki,,,givot ima tyk v chugbina.

 2. БН says:

  Не се колебай, намери си спътник в живота. За чужбина малко ме съмнява с тези емигранти намирнето на работа. Отиди на санаториум, на място с хора на подходяща възраст. Мъжете са просто устроени еднопистови същества. Бъди себе си, но изслушвай. По-малко говори повече слушай.

 3. Мария says:

  Обърни внимание на душата си,обърни се към Бога!!! За него никога няма да бъдеш излишна!!!

 4. Митко says:

  Aми нормално като нормалните хора започнете нова връзка

 5. Иванчо says:

  Как така ще си ненужна на никого. Ти се толкова хубава и млада. Жена само за любов. В тоя малък град пичове няма ли. Явно няма или са тъпаци щом не са обърнали внимание на такава хубава жена.

 6. Ст. says:

  Не бъркайте самотата със сама, а зависи и от нагласата ви за нов човек в живота ви, избора е само ваш, какъвто и да е, успехи.

Добавете коментар