Влюбен съм в 30 години по-възрастна


Тя е на 55, обмисляме сватба

Аз съм на 25 години и мисля, че съм нормален млад мъж. Има само едно нещо – жената, с която съм в момента и която наистина обичам, е на 55 години – с 30 години е по-възрастна от мен. Заедно сме от две години и наистина се обичаме. Мислим дори за сватба. Само че аз наистина разбирам, че това не е съвсем нормално. Дълго време крих връзката ни, но след толкова време вече нямаше как. Приятелите ми бяха шокирани като разбраха. Казваха ми: Добре, дори сега да изглежда добре, след десет години ти ще си на 35 – в разцвета на силите си – а тя ще е баба на 65! Това го знам, но винаги съм мислил, че трябва да се живее за мига, защото никой не знае какво ще се случи утре. Отдруга страна, щом я обичам на 55, защо да не я обичам и на 65? Родителите ми засега не знаят и честно казано най-много ме притеснява техната реакция като разберат, ако някой ден наистина решим да се оженим.

В.М.,Пловдив

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

9 коментара

 1. YAROSLAVOV says:

  Ne si dobre mladesh……kvo ti prechi ti si gi yazdi dokato si drapne vodata pa posle pak ako iskash am na stavay za smiax na xorata….

 2. Sasha says:

  Do koga s tezi predrazsadaci?Jivota e samo edin i vseki ima pravo da si go jivey kakto mu haresva bez da. Pre4i na drugite.A ,kakto razbiram te ne pre4at na nikogo…6to za gluposti v 21 vek…ima tolkova grozni ne6ta,koitono trqbva da ni shokirat i pritesnqvat…za6to Vi drazni lubovta?

 3. Elena says:

  ДА НАИСТИНА ДА СЕ ЖИВЕЕ ЗА МИГА НЕ Е ЗЛЕ АМИ ПОСЛЕ ?ТАКА ПОСТЪПВАТ МОМЧЕТА НА КОИТО Е ЛИПСВАЛА МАЙЧИНА ОБИЧ ТОПЛОТА В СЕМЕЙСТВОТО !

 4. outlander says:

  Малко сте закъснял, вече си избрахме президент.

 5. НЕВЕНА says:

  Пълен неграмотник си YAROSLAVOV, a съвети даваш! Не стига,че не пишеш на КИРИЛИЦА,а и с ЛАТИНИЦАТА не си добре!

 6. Наска says:

  То пък едни хора… Каквото и да направи човек, хората пак ще го одумват, така че най-глупавото нещо е да се съобразяваш, кой какво щял да каже. Виж, ако майка ти е против, това вече е проблем. Иначе хич да не ти пука. Има толкова запазени жени на 55 и на 60 и на повече даже. Днес жените се поддържат и изглеждат добре във всяка възраст. Само се чудя, защо ще се жениш! Деца едва ли ще имаш от тази жена, защо ти е да сключваш брак? Живейте си, обичайте се докато ви е интересно, а след това всеки по пътя си.

 7. Галина says:

  Има две неща които по късно няма да понесеш и ще си тръгнеш дори сега да си мислиш ,че ти е невъзможно да преудолееш раздялата с нея.От личен опит :
  1.като минеш два пъти през улицата на която живеят вашите с нея ще разбереш първото,а второто е потомство ,тя на тези години няма да тръгне да ражда,а дори и да роди в училище няма да си покаже носът всички ще считат че е баба на детето ви.
  Просто си изживейте връзката ,ти имаш достатъчно време да създадеш нормално семейство с жена на години около твоите.

 8. Надя Тасева says:

  Българите сме консервативни в много отношения.както и сега в тази дискуция -възрастова разлика в една връзка. За мъже с средна възраст.и над нея е нормално да имат връзка .дори се стига и до женитба с млади момичета .а когато е обратно НЕ се приема за нормално???? Поради тази причина кое е нормално.какво ще кажат другите.пропускаме много ценни моменти в живота си.Когато имаш тръпката.когато имаш чуството.че живееш чрез даден човек до себе си.си струва всеки един миг да се насладиш през това. което чустваш.Защото сега .ако се откажеш и подтиснеш чуствата.които изпитваш.ще страдаш за това твое речение.Имам една любима фраза-.живеи така стига да не вредиш на никого .Много неща бих написала..но ще стане мемоар(пиша всичко това от житеиски опит)=И един пример Мадона.Тина Търнер.ДЕми Мур.и още и още жени на възраст.които възрастовата разлика с мъжете до тях 25.32.38 г
  .Каквото и речение да вземеш бъди ЩАСТЛИВ

 9. Фани says:

  Ярославов, много си груб!! Че и си неграмотен. А и съвети даваш!!! Лошо!!

Добавете коментар