Не говорете за любов с най-добрия си приятел!

Той ви познава по-добре и от вас самата. Той не само знае какво мислите, но може с точност да предположи какво ще кажете

priyatel

Той е най-добрия ви приятел. Не го превръщайте в поредното гадже. Ето защо!

Това, че ви познава даже повече от самия себе си, че ви приема като приятелка с всички ви слабости и характерови особености, не значи, че е готов да понася същото от любимата. Примерно работохолизмът или навикът да закъснявате са си ок за единия вид връзка и доста трудни за издържане в другия. Прекрасното истинското аз на неговата приятелка може да го изплаши, когато се покаже от неговата любовница.

И работата с откровеността е голям риск в интимните отношения. Вие искате да ви обича, а не да ви критикува. В огледалото мечтаете да виждате не грешките си, а възхищение. Ако го няма, срещу себе си имате стария си най- добър приятел, съвсем непроменен от новоспоходили го чувства.

Даже вие ще преглътнете тази липса на заслепение, обикновено присъщо в началото на всяка любовна връзка, защото смятате, че откровеността е много важна за доверието помежду ви по-нататък, той няма да приеме такова поведение от вас. Най-добрият ви приятел очаква да чува истината за себе си, критики, забележки. Мъжът обаче очаква любовната му партньорка да го поставя на пиедестал и да примира от възхищение, а не да му прави забележки. Това е точно толкова сигурно за всеки мъж, колкото и че слънцето изгрява от изток.

Плюсът с общото минало потенциално заплашва да се превърне в много тлъст минус. Той е в състояние във всяка ситуация да започне да си спомня ваши прегрешения и да се изпълва със съмнения. Примерно да има ли доверие на любовница/съпруга, чиито авантюри за една нощ вече е виждал?

Впрочем подобни негови изпълнения е вероятно да тормозят и вас. Така че си помислете дали не сте твърде ревнива, за да понесете знание, с което сте се сдобили от времето, когато бяхте само приятели. А ето и минуса, който може да ви стовари битът.

Да, познавате най-добрия си приятел и смятате, че с нищо няма да ви изненада.

Същественият проблем за превръщането на най-добрите приятели в любовници може да се окаже сексуалното привличане. Отдавна сте минали тийнейджърската възраст, а него никакво го няма. Вие неслучайно от дълго време сте само приятели. Ако имаше сексуално привличане, щяхте да сте гаджета. Каква ти любов без тази химия. Вероятно още не сте на възраст, когато обичта, доверието, разбирателството стават по-важни от зашеметяващия секс. Пък ако е така, по-разумно е да си останете само най-добри приятели.

И не, в никакъв случай не се изкушавайте да пробвате как ще е сексът като първа точка от плана за реформа на отношенията. Ако ги няма другите предпоставки за превръщането ви в любовна двойка, и добрият, и лошият секс ще скапят приятелската ви връзка. Защото няма как да забравите случката.

Сигурно има още много неща, които трябва добре да премислите, преди да решите, че си струва да говорите за любов с най-добрия си приятел. Защото може да направите най-голямата грешка в живота си. Рискувате да не спечелите партньор, но да загубите приятел. Мъдрите хора ще ви кажат, че това ще е по-болезнено, отколкото да живеете без любовник/съпруг. Вие вече сте разбили презумпцията, че приятелство между жена и мъж не може да съществува. Ценете това, което имате, пише „Всичко за семейството“

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар