Какви са магичните сили на зодиите? /ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Всеки човек, роден под определен зодиакален знак, е надарен с ненадминати, необичайни таланти

zodiya
Това са дарби като интуиция, дарба за предвиждане или лечителство, умение да управлява хората и т.н. Но в бита си обикновено не забелязваме тези особени таланти, без да се замисляме, че нещо от магическото, вълшебното и удивителното е присъщо и на нас.

ВЕЗНИ – ТАЛИСМАНИ

Везните преуспяват във всички природни ритуали. Магията на природата ви изпълва с енергия и усилва магическата ви дарба, позволява да повишите жизнената си сила и да решите всякакви задачи. Прекрасно разбирате от камъни, минерали и скъпоценни метали. Способни сте да превърнете красивото украшение в амулет, да го заредите с нужните ви качества. За вас е много важна естетическата страна на магията, съответният антураж, свещи, музика, облекло и окултни предмети. Докосването до прекрасното ви настройва хармонично, концентрира ви върху желаното. Ако живеете в некрасива обстановка, без да получавате естетическа наслада, трудно ще ви е правилно да се настроите и да използвате магическия си потенциал.

Везните могат да са прекрасни майстори на любовната магия, но практикувайки я, знайте, че и вие самите можете да станете жертва на нещо подобно.

СКОРПИОН – СТРАЖ НА СВЕТОВЕТЕ

Най-мистичният знак в Зодиака – Скорпионът, може да гадае, да предсказва, да общува с отвъдни свегове и с духове. Можете да отстранявате нечистата сила и Да поставяте мощна защита. Мислите ви могат да са както благослов, така и проклятие. Главната практика на Скорпиона е практиката на вътрешната дисциплина. И ако не се научите да управлявате дарбата си, можете да навредите и на себе си, и на околните.

Домът на Скорпиона и самият той са обвити в силна магическа защита и ако някой се опита д а я разруши, горчивоще съжалява. Скорпионът може да изолира от неприятностите и чужди жилища – домашната магия и ритуалите по изчистване на аурата на пространството му се удават особено добре. Но не бива да се забравя, че магическите способности отслабват и дори изчезват, когато трупате обиди и сто неуравновесени духом.

СТРЕЛЕЦ – ЛЕЧИТЕЛСТВО

Стрелците по природа притежават лечителски способности, те могат да са прекрасни лекари и доктори от Бога. Умеят да диагностицират болестта и да снемат болката с ръце.

Вие сте проницателни и целеустремени, винаги знаете какво искате до най-дребните нюанси. Ясно формилураната реалистично поставена цел на Стрелеца е залог за успешното й изпълнение. Прекрасно умеете да представите на другите и най-сложните учения, да изтълкувате неясни пророчества и предсказания. Именно сред вас са най-добрите учители и религиозни дейци. Стрелецът може да се вглъби в избраната доктрина напълно – тогава се появява болезнена фанатичносг и може да се стигне до крайни ситуации и сектантство. Нерядко самият той създава собствено учение и с ентусиазъм го презентира на окотите.

КОЗИРОГ – ЗНАНИЯ

Повечето Козирози ценят това, което може да се пипне с ръце, което има логично обяснение, затова са много устойчиви към магически атаки. Към изучаването на окултни науки подхождат много сериозно, като предпочитат древните знания и религии. С интерес изучават астрология.

За този знак е подходяща древната магия – например на друидите или шаманизмът. Козирозите разбират езика и знаците на природата, умеят да общуват с животни и да се подхранват от енергията на скалите, планините, дърветата. Събират сила и енергия далеч от Града. Негативно влияние върху свръхестествените им способностите имат депресията и комплексът за малоценност.

С годините магията на Козирога се усилва, нараства увереността в собствените сили.

ВОДОЛЕИ – ТАРО

Най-добрите таролози, ясновидци и оракули са Водолеи. Но са ви нужни публика и одобрението на окотите, важни за вас са красотата и театралността на ритуала, както и ярката атрибутика.

За да ви оценят и забележат, сте готови на безумни постъпки и поведение.

Притежавайки шикозно въображение, вие сте прекрасни матове и илюзионисти. С лекота изобретявате нови подредби за гадания и окултни методи. С радост предавате знанията си на другите. Трудно е да бъдете омагьосани или урочасани, тъй като сте ориентирани към пълна независимост и свобода на чувствата. Водолеите могат да създават медитации и афирмации, във всичко, което правят, проявяват непод правен интерес към новото и съвременните учения и мироглед.

РИБИ – ЕЛИКСИРИ

Рибите са истински бели матове и майстори по приготвянето на лечебни чайове, наслойки, напитки, отвари, еликсири. Управлявате водата и с нейна помощ можете да изчистите всяко помещение.

Подвластни са ви гаданията на руни, карти, кафе и др. Много сте интуитивни и чувствителни. Целите ви не са егоистични – заради другия сте готови да жертвате себе си, отдавайки последната си енергия. Хората могат дори да не знаят, че им помагате енергийно.

Но черната магия може пагубно да повлияе върху здравето ви. Ако отмъщавате с нейна помощ, може да пострадате. Вярвате в поличби и те се сбъдват често в живота ви. Заради собствената си неувереност повечего Риби премълчават свриеспособностиге си и не ги развиват.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар