Щастлива монета помага да вземем правилни решения

Често човек се оказва в ситуации, когато не знае какво решение да вземе

щастлива монета
Още от древността в подобни случаи хвърлят монета, като си намислят как ще падне. Ако е „ези”, избират една линия на поведение,ако е „тура” – друга. Случва се обаче изборът да е грешен. Така е, защото трябва да се гадае умно. Как?

Преди всичко трябва да умеете да намирате щастливата монета. В света има много вещи, от които човек може да се възползва при нужда. Мнозина имат талисмани, украшения, щастливи дрехи или вратовръзки и т. н. Но това са все предмети, които неведнъж са се показали като белязани от съдбата или висша сила. Именно такава вещ трябва да намерите.

За повечето хора, освен онези, които притежават развити парапсихологически способности, методът „ези – тура” не дава нищо. Сами разбирате, че съдбата се определя не от монетата, а от скритите закони и сили. Монетата се подчинява на простото правило 50:50. И това е доказано точно от преподаващата се във ВУЗ дисциплина теория на вероятностите. Според нея, ако хвърлим монетата 100 пъти, може да се падне например 54 пъти „ези” и 46 пъти „тура”. Ако я хвърлим 1000 пъти, това съотношение ще е много близко до 50 на 50, нъпример 501 на 499. Ако хвърляме монетата все повече и повече, ще получим 50 на 50.Така и трябва да бъде, защото тя има две страни и откъде накъде едната трябва да се пада по-често от другата?

Именно тук стигаме до същността на въпроса. Вземете 10 монети – например от по 50 стотинки. Отбележете ги по някакъв начин (можете да напишете върху тях номера). След това ги поставете в съд с плоско дъно и с достатъчно високи краища, така че монетите да не изскачат от него. На лист хартия напишете в колонка но- мерата от 1 до 10, а срещу тях записвайте коя монета как е паднала – на „ези” или на „тура”. Поставете плюс, ако е паднала на страната, която сте намислили, и минус – в обратния случай. Когато хвърлите шепата монети за десети път и запишете резултата, зачертайте от списъка монетата с най-слабия резултат. Извадете я от съда. След това по същия начин хвърляйте останалите девет монети. След десетото хвърляне „отстранете следващия играч от полето”. И така, докато не ви остане една монета, която по някаква причина упорито отгатва вашите мисли. Бог знае защо това се случва, но се случва. Именно това е вашата щастлива монета. Пазете я и винаги я носете със себе си. И когато попаднете в трудна ситуация, окажете се пред сложен избор, хвърлете я, като предварително си намислите: „Ези – постъпвам така, тура – постъпвам иначе”.

Скоро ще се убедите, че вашата щастлива монета реално ви помага в живота. А ако се случи така, че няма реална помощ или, напротив, подсказаните решения се окажат неверни, значи, както се казва, дяволът ви е подучил. И трябва по същия начин да откриете друга щастлива монетка.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар