По-доброто бъдеще е пред нас – вижте защо!

Много пророчества в най-различни източници говорят за особеното положение на времето, в което живеем

ванга
Ванга неведнъж поразява съвременниците с удивително точни предсказания. Поророчествата й за бъдещето на цялото човечество са поразителни.

„Земята настъпва в нов период, който може да се нарече време на добродетелите… Бъдещето принадлежи на добрите хора, те ще живеят в прекрасен свят, който сега ни е трудно да си представим… Цялото скрито злато ще излезе на повърхността, но водата ще се скрие. (Под думата „злато“ се има предвид истинската мъдрост.)… В света ще се върне най-старото учение – древно индийско учение, което ще се разпространи по целия свят…“

През зимата на 1947 г. трима бедуини откриват в Кумранските пещери на брега на Мъртво море свитъци, скрити там от сектата на есеите още през 68 г.пр.н.е. В тях има множество предсказания, някои от които вече са се сбъднали.

Френският лингвист Феликс Бонжан е един от учените, който работи с тези свитъци. Според него в тях се казва следното: „От 2025 г. за хората ще започнат щастливи столетия без икономически кризи, нищета и войни чак до 11 191 година“.

А какво казват по този повод ведическите писания? Ведите са най-древните и при това най-пълни свещени писания на нашата планета. Те съдържат удивително точна и изчерпателна информация за устройството на Вселената, за циклите на времето, за миналото и бъдещето. В тях могат да се открият предсказания за Буда, Иисус Христос, Мохамед и дори за английската кралица Виктория.

Ведите подробно описват цикъл от четири епохи, постоянно повтарящи се на Земята (и в цялата Вселена): Златен век (Сатя юга), Сребърен век (Трета юга), Бронзов век (Двапара юга) и Железен век (Кали юга). Съвременното човечество живее в Железния век, започнал преди около 5000 години (точно по времето, когато се развиват главните събития, описани в Библията) и ще продължи още 427 000 години. Но този Железен век е необикновен (това се случва веднъж на 8 млн. 640 години). 5000 години след неговото начало (точно сега!) трябва да започне зараждането на Сатя юга – малкия Златен век.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар