Черната Луна – 3 етапа, които отключват негативното в нашия живот

Понякога изглежда, че съдбата е несправедлива, но разбира се, не е така

черна луна
Ако постоянно ви преследват неуспехи, при това еднотипни, може би това е проявление на негативната карма, която в астрологията се определя от положението на Черната Луна.

Черната Луна е фиктивна планета. Според представите на персийските астролози тя посочва морално-етични грешки, извършени в минали въплъщения, както и ситуации, с които се налага да се сблъскаме в настоящия си живот. Черната Луна приспива съвестта, отклонява ни от еволюционния път, представя черното за бяло и обратното. Всъщност Черната Луна – това са нашите собствени низши програми, лоши навици и желания. И задачата на всекиго е да се бори с нейното влияние. А главният инструмент е съвестта, която помага да се освободим от порочното й въздействие.

В зависимост от степента на духовно развитие на човека се различават три нива на проявление на Черната Луна.

I ниво. В периода на завръщане на Черната Луна (приблизително веднъж на девет години) човекът е щастлив и успешен, макар че всъщност може да е злодей, оплетен в собствените си лъжи.

II ниво. В такива моменти, обратно, катастрофално не ни върви. Това означава, че е настъпила вътрешна трансформация, пречистваме се. Но не трябва да забравяме, че пътят към светлината минава през изпитанията.

III ниво. Който се справи с изкушенията и победи собствените си пороци, започва да разбира механизмите на действие на тъмните сили,което му позволява да не повтаря минали грешки и да се освободи
от негативната карма.

Какви изпитание ви е приготвила съдбата, какви изкушения трябва да преодолеете, с какви слабости да се преборите, зависи от зодиакалния знак, в който е разположена Черната Луна в хороскопа ви.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар