Астрология и любов – как са свързани?

В наше време астрологията активно завладява света и все повече хора на различна възраст се обръщат към нея

астрология
Това говори, че сме започнали да отделяме повече внимание на любовта, парите и здравето – и то именно в този ред. Някои могат да оспорят мястото на парите пред здравето, но никой не възразява по въпроса за любовта!

От незапомнени времена любовта винаги е била на първо място! Или поне откакто са започнали да записват историческите събития, астролозите са били засипвани с въпроси за съдбата и любовта. В наши дни самотата е едва ли не един от най- сериозните проблеми, заплашващ и млади, и стари. Парадоксалното е, че във века на съвременните технологии сред младежите все повече и повече се разпространява алкохолизмът и зачестяват самоубийствата. За да се избегнат нежелателните „подводни камъни”, с успех може да се използва астрологията, която ни учи как да определяме времето да сеем и времето да жънем плодовете, кога и къде да открием своята съдба и любовта си.

Могат ли всички да са щастливи в любовта? Разбира се, никой не иска да бъде нелюбим, никой не е готов за поражение. Но има хороскопи, в които ясно се вижда, че човекът ще среща трудности в любовта, ще се мъчи, ще се бори и ще търпи. С помощта на астрологията обаче някои битки в любовта могат да бъдат блестящо спечелени, а други е по-добре да не бъдат започвани. Това се определя по хороскопа на съвместимост на партньорите.

В астрологията любовта, бракът, приятелството и сексът са разнопланови понятия.

Да си приятел с някого, означава да имаш безкористни, а главното свободни отношения с даден човек. За това отговарят планетите Меркурий и Уран. Любовта е да си с някого, да го желаеш, да се развличаш и да си почиваш с него, да изпитваш страст и да раждаш плодовете на своето желание – стихове и песни, прегръдки и целувки, деца. За такава любов вдъхновение отговаря Нептун с намесата на Венера и Марс.

Бракът е партньорство – съюз на равни, където хората сключват определен договор и публично го признават. В астрологията бракът има преди всичко обществено, юридическо значение и се управлява от планетата на социума Юпитер.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар