Разгадайте любовта с помощта на цветя

Гаданията с цветя се наричат флоромансия и това е безусловно най-романтичният и мил на женското сърце начин за гадаене

rose_love

ГАДАНИЕ С РОЗОВИ ЛИСТЕНЦА

Изберете най-красивата червена роза – можете да я купите в цветарския магазин, но по-добре е да я откъснете от градина. Поставете я във ваза с вода и кажете: „Царице на цветята, покоряваш и хора, и животни. Кажи, обича ли ме моят любим?”.

Когато розата напълно прецъфти, вижте колко листенца са останали в основата. Ако всички са опадали, значи човекът, за когото си мислите, не ви обича. А ако са останали поне 2 – 3 листенца, можете да не се тревожите – обектът на вашите желания също не е равнодушен.

ГАДАНИЕ С НЯКОЛКО ЦВЕТЯ

Към гаданието можете да пристъпите, ако желаещите са не по-малко от десет души. Намерете изображения на следните цветя: акация, астра, синчец, карамфил, гергина, хиацинт, жасмин, камбанки, лилии, момина сълза, мак, маргаритка, божур, бяла и червена роза, люляк, шипка.

Участниците трябва да застанат в полукръг. В центъра, малко по- напред и с гръб към останалите, стои „жрецът”. Водещият гаданието застава редом с основната група. Пред него на масата са изображенията на цветята. Той ги изтегля едно по едно и пита „жреца” за кого е предназначено това цвете, а той трябва да назове името на някой участник в гаданието. Водещият тълкува избора и гаданието продължава по-нататък.

ГАДАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖЕЛАНИЯТА

Първи начин

В букет с люляк търсите цветчета, на които има пет листенца, а не четири, както обикновено. Ако ви провърви и откриете такова цветче, значи желанието ви ще се сбъдне. Ако има само четирилистни – значи намисленото няма да се изпълни. Люлякът обаче трябва да е обикновен, а не кичест. Освен това, за да узнаете дали ще се сбъдне желанието ви, можете да откъснете цветче маргаритка и да преброите дали има четен брой листенца. Ако имате късмет, желанието ви ще се сбъдне.

Втори начин

Откъснете цвят от шипка и го подхвърлете нагоре, като си намислите желание. Вижте как е паднал на земята – нагоре или надолу с плодоносника (обратната страна). Ако цветето е легнало на тилната си страна,значи желанието няма да се изпълни. А ако е паднало на цвета си, всичко, което сте си намислили, ще се сбъдне.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар