Влюбих се в пастрока си

3
Изпитвам угризения пред майка си, но не мога да спра да мисля за него

Признавам си, че чувствата, които изпотвам са повече от провиворечиви! Мойта майка е на 43 години, аз съм на 15. Тя има втори брак, а противно на това, което обикновено се смята, винаги съм приемала втория й мъж и съм го намирала за много точен човек.

Доскоро се чувствах и аз като негово дете, макар, че се виждам и с баща си. Нещата взеха неочаквана посока преди около осем месеца.

Имам приятел на 22 години и всичко около мен беше нормално. Мислех, че нищо не ми липсва.
Ни… сестра ми и майка ми заминаха за няколко дена при баба на село. У дома останахме с втория ми баща. Аз се обръщам към него на име. Приготвихме си вечеря и седнахме да гледаме телевизия. Той е с много добра визия и елегантни маниери.

Винаги съм го харесвала, но без да осмислям истинското си влечение към него. Същата вечер имах лека настинка и го помолих да ми направи масаж. Когато започна нещо в мен се наелектризира и го помолих да не спира… Така изживях голямото си преживяване, и двамата се чувствахме много щастливи, но гузни заради мама.

Последваха и други страстни срещи и сега и двамата не знаем как да спрем. Никой около нас не подозира нищо. А аз копнея за следващата ни среща. Имаме ли право да потърсим начин да бъдем вечно заедно? Обичаме се, но обичам и мама.

Н.В. София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Ако не спрете,краят ще е ужасен! Това не е любов,а илюзия,и много непочтено,за поредния казанова не говоря,той ще си намери майстора….https://web.facebook.com/karlgystavyung/

Добавете коментар