Гадания с цветя – защо са толкова популярни?

Съществуват множество различни видове гадания, най-прекрасните от които несъмнено са с помощта на цветя

гадания цветя
Още от древността хората вярват, че благодарение на своите магически сили цветята имат свойството да предвиждат бъдещето и да хвърлят светлина върху криволиците на съдбата…

Според флористи цветята са не само безкрайно красиви, но имат лечебна сила и вътрешна духовна същност. А с помощта на положителната си енергия подобряват биополето на човека и го даряват с позитивни емоции.

Защо са толкова популярни гаданията на цветя, особено сред младите хора? Една от причините е в простотата на провеждането им – днес по всяко време на годината цветя лесно се намират на пазара или в цветарския магазин. Освен това, за да организирате „цветно“ гадание, не са нужни някакви особени екстрасензорни способности.

Едно от главните условия на „цветните” гадания е, че трябва да вярвате в скритите магически сили на цветята и да имате огромно желание да узнаете бъдещето, да получите отговори на своите въпроси.

Всяко цвете има своя символика, затова избирайте цветята в съответствие с темата, по която ще гадаете. Например лайката символизира чистота и искреност на отношенията, топлина и радост, затова е най-добре с нея да гадаете за любов и приятелство. При това големи са шансовете тя да внесе доброта и щастие в отношенията ви с любимия човек.

Не забравяйте обаче, че резултатът от всяко гадание може да е неточен, а има и случаи, когато се получават напълно погрешни отговори. Затова е желателно да се вслушвате в предсказанията, но в същото време да не забравяте, че всеки сам е творец на своето бъдеще. И щастието, любовта, радостта и хармонията в душата пряко зависят от нашите мисли, настроения и постъпки.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар