Проблемът е, че съм туркиня

а-32
Допреди да се оженим, това не пречеше на никого. След това обаче родителите му полудяха

Здравейте, смятам, че съм привлекателна и интелигентна жена на 43 години. Но имам един голям грях – туркиня съм. А в началото това като че не беше никакъв проблем. С мъжа ми бяхме в една компания още като гимназисти, после с много от същата компания продължихме в университета. Аз се казвах Фатма, но всички ми викаха Фани, мисля, че много от тях даже не знаеха турското ми име. По-късно аз си го промених и в паспорта. Никога не е било проблем каква съм, не е ставало дума дори, никой не се е сещал, че съм нещо различна – нито аз, нито той, нито приятелите ни.
И така до момента, в който решихме да се оженим. Родителите му, които до този момент се държаха добре с мен, правеха се на либерални, изведнъж полудяха, че туркиня ще се омъжи да детето им. И тъй като наистина са интелигентни хора, започнаха да правят всичко подмолно, да разрушават брака ни тихично и незабележимо.
През всичките 15 години на брака ни с мен уж са много мили, много ме обичат, но разбирам, че винаги когато останат насаме с него, започнат едни намеци, подмятания. Не казват нищо директно, но му тровят съзнанието, правят всичко така, като че да реши, че това са негови заключения.
И от известно време съпругът ми започна с всеки ден да се държи все по-зле. Иначе нищо не ни липсва, имаме прекрасни син и дъщеря, с парите сме добре. Но обстановката в семейството ни вече е отровена и не знам дали могат да се оправят нещата. Чудя се дали да не го извикам и да поговорим откровено. Дали така ще се оправят нещата? Или ще стане по-лошо?

Фани М., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Ния says:

    Ами говори с него, кажи му как се чувстваш. Може да не е заради родителите му, може да не те харесва вече. Мислиш ли, че това нямаше вероятност да се случи ако бяхте от една народност? Той се държи зле, други са ти виновни- нещо не е логично. Не е външна причината, вътре в брака има пропукване.

Добавете коментар