Ванга и извънземните

Името на Ванга се свързва с предсказания на глобални световни събития, посещавана е от хора от цял свят, които искат да решат свои насъщни проблеми

ванга
Тя споделя, че вижда починалите им роднини, които й помагат да даде отговор на посетителите. Помним я именно със способността й да общува със света на мъртвите.

Тя от никого не крие, че не може да чете мисли и да прави нещо свръхестествено – всичко й показват и разказват същностите от задгробния свят, които я посещават. Ванга пояснява, че мъртвите се държат по същия начин като хората, т.е. те се смеят, плачат, тъгуват и се радват, само че познават много повече пришълците: нашия свят, тъй като имат пряк контакт с Бога. Самата тя понякога се оплаква, че духовете не й дават мира, будят я, за да работи.

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СЕ СТАРАЯТ ДА НИ ПОМОГНАТ

Ванга разказва, че постоянно се среща с пришълци от бъдещето ис извънземни. Според нея представителите на други светове отдавна посещават Земята, но общуват тук само с малцина духовни личности. Най-близки до хората са пришълците от планетата Вамтим, които са невидими за земляните. Те приличат на високи хора, само че полупрозрачни, облечени в дрехи, подобни на броня.

Те неведнъж показват на Ванга своя свят – хващат я за ръка и я водят.

Техният свят е много красив, трудно е да се опише със земни думи. Само че българската пророчица не забелязва там никакви строежи и къщи, присъщи на нашата планета. Тя не може да каже нищо по-конкретно за живота на извънземните, защото те не й разрешават. Но главното е, че представителите на планетата Вамтим с всички сили се стараят да ни помогнат. Именно те първи ще влязат в контакт с хората и тогава в нашия свят ще настъпи равновесие, а след това и всеобщо благоденствие. Жалко, че не са уточнили кога ще се случи и са й забранили да говори за това.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар