Кой тип сме според Хюман Дизайн?

В психологията, социологията и духовните учения има огромно количество типологии на хората

хюман-дизайн-а
Хюман Дизайн предлага нова схема, която може да изчислите посредством датата, часа и мястото си на раждане – в интернет има много програми, които правят автоматични изчисления. Спрямо това ще се окажете в един от четирите основни типа, които носят своите характерни черти.

Манифестор

Той е единственият, който е роден, за да действа самостоятелно. Според хюман дизайн само 8% от хората на Земята имат вродена способност за това – и думите, и действията им се задействат от един и същ енергиен център. От най-ранно детство Манифесторът е наказван заради независимостта си. Поради това основната негативна емоция при него е гневът. Постоянната съпротива от страна на околните преследва Манифестора през целия му живот и предизвиква трудности в отношенията с близките му хора. Стратегията, която ще му позволи да намери мир с другите, е да информира за действията си хората, въвлечени в ситуацията, преди да действа.

Генератор

Хората от този тип имат за главна стратегия да реагират в различните ситуации, а не да ги създават преднамерено като Манифестора. Основната негативна емоция на Генератора е неудовлетворението. То възниква вследствие на това, че повечето хора от този тип инициират и се сблъскват със съпротива (или пък се намират в плен на „ти трябва да направиш еди-какво-си“). Ако иска да опознае себе си, Генераторът е необходимо да се научи да се вслушва в реакциите на тялото си, което му дава ясни сигнали какво е добро за него.

Проектор

Проекторът е координатор по природа. Неговият дар е да оценява и да управлява енергията на другите. Повечето про-ектори по един или друг начин командват околните, понеже „знаят какво е правилно“. Проекторът има потребност да бъде разпознат, оценен и поканен и чак след това да действа. Основната негативна емоция при него е горчивината.

Рефлектор

Към този тип спадат 0,9% от населението. Рефлекторът отразява особеностите на хората около себе си. Основната му негативна емоция е разочарованието. Всеки Рефлектор има специална връзка с Луната и лунните цикли, пише „За жената“. За него е важно да се научи да не бърза с изводите и да чака 29 дни, преди да вземе решение.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар