Лунните хора – дали случайно не сте един от тях?

Разберете що за странни птици са лунните хора

лунни хора
Според древна вавилонска традиция годишният цикъл се състои от 36 декана и всеки декан се покровителства от една от седемте планети в спектъра: Слънце, Луна, Марс, Меркурий, Юпитер, Венера и Сатурн.

Хората, родени под влиянието на определена планета, макар и в различно време на годината, имат много общи черти – много повече, отколкото представителите на една и съща зодия. Защото именно деканът на раждането оказва най-голямо влияние: той дава детайлна разшифровка на състоянието на Слънцето във всеки 10 дни от годината.

Планетата управител на декана води човека в живота, определя неговата същност и предназначение…

Представяме ви подопечните на Луната. Лунните хора са се появили на бял свят между 10 – 20 февруари, 1 – 11 май, 13-23 юли, 23 септември – 3 октомври, 2-12 декември.

От гледна точка на астронумерологията на Луната съответства числото 2 и нейните подопечни са склонни да играят второстепенни роли. Но всъщност те не са статисти, точно обратното: лунните хора могат да са отлични министри, съветници, консултанти. Често именно те разработват стратегията, водят делата, вземат важните решения. Но не бива да изпъкват на преден план (впрочем повечето и не се стремят да са номер едно) – такава е природата им. Хората на Луната са крайно впечатлителни, имат изтънчена чувствителност, възприемат себе си и света, на първо място, чрез емоциите.

Луната носи в себе си идеята за двойственост и хората, родени под нейното покровителство, лесно попиват както позитивните, така и негативните енергии. Именно затова те не бива да заемат лидерски позиции: ако слънчевите хора са способни да парират всякакви удари, то лунните не могат да издържат натиска на отрицателната енергетика, изпадат в депресия, сериозно се разболяват (а болестите на лунните хора обикновено носят психосоматичен характер).

Лунният метал е среброто. Обърнете внимание, че ако го изчистите, то сияе, но ако се капне върху него киселина или солен разтвор, веднага потъмнява. Приблизително същото се случва и с хората, появили се на бял свят под опеката на Луната: от позитивните чувства те разцъфват и даряват околните с положителни емоции, като ги усилват и отразяват. Но всеки негатив се оказва пагубен за тях: те трудно се абстрахират от неприятните впечатления, събития и хора – напротив, лунните хора са склонни да преувеличават проблемите (по същия начин както умножават доброто), И за да се защитят, трябва да пазят дистанция: промените в настроенията, прекалената чувствителност ги заплашват със загуба на сили.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар