Знаете ли тези гадания за любов?

Понякога любовта нахлува в живота ни изненадващо и не знаем какво да очакваме от нея

karti-gledane
Гаданията за любов, използвани още в древността, могат да ни отговорят на много въпроси и да ни посочат правилния път.

Първо гадание

Вземете лист хартия, нарежете го на малки ивици, като на всяка напишете името на човек, който смятате, че не е безразличен към вас. След това вземете чаша с вода и по окръжността й залепете хартийките с имената. Запалете парче свещ, поставете го в черупка от орех (или друг предмет, който не потъва във вода) и пуснете конструкцията в центъра на чашата с вода. Към която хартийка доплува свещта и я запали, човекът, чието име е изписано на нея, ви обича. По същия начин можете да узнаете развитието на отношенията с вашата половинка, но вместо имена на хартийките напишете събитията, които могат да се случат в отношенията ви (раздяла, сватба, раждане на дете и т.н.

Второ гадание

Вземете две свещи: едната сте вие, другата -интересуващият ви човек. Запалете с лявата ръка първо своята, а след това и свещта на половинката си, и наблюдавайте как горят. Ако и двете горят равномерно и без да пращят, отношенията ви ще са спокойни и стабилни. Ако вашата свещ започне да пука и да пуши, това е знак, че в скоро време ще промените отношението си към този човек. Ако неговата свещ пращи, този човек не изпитва към вас силни чувства. Ако и двете горят спукане, ще ви е много трудно заедно.

Гадание на восък

Вземете свещи чиния с вода. Запалете свещта и изчакайте огънят да разтопи восъка в основата на фитила. След това хванете свещта с лявата ръка и я наклонете над чинията с вода. Восъкът ще капе и на повърхността на водата ще се образуват фигури.

Тълкуването на гаданието на восък обикновено става въз основа на ясните фигури, образувани от капките восък. Тези фигури могат да се тълкуват самостоятелно, достатъчно е просто да проявите фантазия. Ако фигурата във водата не прилича на нищо, предсказанието може да се интерпретира по разположението на восъчните петна и капки. Ако видите няколко капки с приблизително еднакъв размер, ви очаква стабилна любов. Ако във водата видите голямо петно, това е знак за самота или несподелена любов. Ако капките са няколко и се слепят пред погледа ви, това е предвестник за щастие и взаимно разбиране в любовта: Ако капките са образували ивица, значи ви предстои още да се борите за любовта си. Това означава също и проверка на вашите отношения за вярност и надеждност.
Да узнаят съдбата си или името на половинката си и да гадаят за бъдещето на отношенията си – такова желание не дава мира на хората дори и през XXI век.

Причината е, че любопитството и стремежът да предвидите събитията вземат връх, пише „Феномен“. Гаданията за любов са отличен начин да утолим любопитството си. Разбира се, те невинаги се сбъдват. Причината е, че нашият живот е непредсказуем и промените могат да се случат във всеки момент. Повечето хора обаче се доверяват на гаданията на бъдещето и ги използват като източник на надеждна информация.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар