Сама съм и ми харесва

111111
Имам чувството, че ще си остана стара мома цял живот

Аз съм жена на 27 години и през по-голямата част от живота си съм била сама. Родителите ми са ме оставили да ме отглежда баба ми и са заминали да живеят в чужбина. Уж да печелели пари и да ни изпращат, вярно пращаха някакви пари, но израстнах напълно без никакви родители, а баба ми – дядо ми беше вече починал и дори не си го спомням – ме отглеждаше, но нямахме никакви общи теми с нея, за които да си говорим. Това продължи и в училище на село. Всичките мои приятелки си хванаха гаджета, а аз все не можех. Докато направя 23 години имах две връзки, и двете приключиха на няколко седмици. Не знам дали това, че съм израстнала без родители е причина да не мога да завържа сериозна връзка. А още по-странно е, че поне до този момент самотата не само, че не ми пречи, но и ми харесва. В моментите, когато се прибирам с мъж вкъщи, се усещам, че в един момент започва да ме дразни. Ходим на някакъв купон, правим секс, но след това започвам да си мисля само за това кога ще си тръгне. Не знам дали това не е манталитетът на старата мома…
Ваня Алексиева, Враца

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

3 коментара

 1. albert.maleksiev@abv.bg says:

  skupa Vanq,prosto ne si sreshnala srodna dusha za tova si sama ,kogasto go sreshnesh nqma da ti se iska da serazdelqte ,togava shte znaesh 4e tova e 4ovekut za teb

 2. Йордан Хараланов says:

  Не си срещнала подходящия човек за теб. Сега ти харесва да си сама. Но по натам няма да искаш да си сама. Ще искаш да имаш деца и човек до себе си. В когото да определи глава на рамото му. Да усещаш топлина. Ще го откриеш човека. Имай търпение.

 3. М И.-М says:

  Не сама, тя е самотна. Понякога чувства комфорт, но ще дойде време, когато това ще започне да тежи и с увеличаване на годините тежестта ще се засилва. Никой не е роден, за да бъде сам. Там някъде има още една самотна душа, предопределена за среща с тази.
  Дали ще се разпознаят?
  Трябва да се направи обрат в мисленето и едва тогава, ще се появи/ще бъде разпознат човекът, който би извадил въпросната Ваня или други в нейната ситуация от самотата.
  Любовта е едно чудо, но трябва да се открие…

Добавете коментар