Космически блясък в деня на бала!

Ти лайф за Лекува

Разнообразието от гримове на пазара ви дава възможност да направите избор, който най-много съответства на вашите вкусове и модните тенденции.

В деня на бала най-важното е правилният избор на вида грим, който да осигури абсолютна звездност на излъчването. Преди грима лицето се обработва със специален серум, който осигурява дълготрайност на грима и не позволява „вдлъбване” на чертите от умората, цигарения дим и изкуственото осветление. Брокати, камъни и бляскави ефекти  за вечерния грим са буквално задължителни. Използвайте червила, които съдържат високоефективни овлажняващи съставки, които не позволяват изсъхване и придават на устните прекрасен гладък ефект и чувственост. Червилото с брокати е удобно за употреба, тъй като с едно нанасяне осигурява празничен завършек на грима.

Модните тенденции във вечерния грим изискват ефекта на „космичния блясък”. Той се постига чрез искрящи пудри, течни флуиди, преобразуващи вечерното осветление в игра от астрални проебражения, сенки за очи в цвета на среброто или течното злато. Независимо от нюанса, в който се изработва гримът – сребърно или златно, важен е интензитетът. В новите палитри гримове се предлагат сенки с цветовете на дъгата. Едновременно забележим и изтънчен, този грим разрешава преминаване от бляскавост към романтично очарование. Най-актуалните цветови гами са комбинации от розово и синьо, фосфоресциращи отражения върху устните, мистично виолетово и розово, съчетано със слънчево жълто и понякога подчертаващи детайли в ослепителен златист цвят.abit grim-mini

Висшата мода за абитуриенти препоръчва златист тен на кожата. Не се налага да ходите на солариум или да се излагате на слънце. Можете да получите искания тен веднага с модерната технология на Лосион – автобронзант. Това е уникална формула за безопасен тен, който създава холивудски вид дори при кожи, които трудно потъмняват, поради това че са бели. Подгответе кожата преди нанасяне на автобронзанта, като си направите пилинг с ексфолиращ продукт. Ако се налага кола маска, също се прави преди процедурата за тен.

И не забравяйте – пийте алкохол с мярка и с храна, защото никакъв грим няма да помогне, ако се напиете и ще изглеждате по-грозни от „Баба Яга”!

 

Вземете бързи мерки срещу махмурлука!

 

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар