Какво събужда желанието за секс при мъжете и жените

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Само в най-ранна младост винаги сме готови за секс, нещо повече – на моменти се чувстваме преследвани и дори изнудвани от тази натрап­чива идея.

Постепенно, както изчезва акнето, така се укротява и обсебващият зов в слабини­те. Добре, че не съвсем. Желанието като че ли става по-предвидимо и някак по график. Нерядко е изтласквано и от необходимостта да задово­ляваме и други житейски и професионални нуж­ди. Вече имаме постоянен партньор, свое семей­ство, деца, задължения, отговорности.

В един миг осъзнаваме, че желанието за секс като че ли си играе на криени­ца с нас – ту го има, ту го няма. Понякога липсва дори когато всичко друго е налице – хармонични от­ношения, тишина, мека по­стеля и много време за гу­бене. Друг път пък ни на­пада в най-неочакван мо­мент – на някое скучно за­седание, на някой 3D екшън или докато пътува­ме с трамвая… Навярно всяка жена може да изре­ди какво поражда у нея незабавното желание за секс. Ето част от ситуаци­ите, които провокират еро­тичните ми мисли и наме­рения:

  • Когато мъжът домaкинства. Гледката на мъж с кухненска престилка или с навити ръкави и черпак в ръката ме очарова и… ов­лажнява. Сърцето ми запя­ва радостно, а тялото ми отваря всички свои шлю­зове, образно казано. На­вярно това е някакъв пра­исторически рефлекс – мъжът, който се е развих­рил в моята кухня и иска да ме нахрани, заслужава като подарък най-хубаво­то, което имам.
  • Когато мъжът говори с мен за бъдещето. Ако ве­чер, гушнати един в друг, си шепнем замечтано за къщата, която ще строим, за пътешествието, което ще направим, за децата, които ще имаме, аз се чув­ствам отново и отново сто­плена и въодушевена, че съм част от неговия живот. Аз съм избраницата. Това поражда лудо желание да бъда обладана, и то на мига.
  • Когато мъжът си спом­ня. Не знам как е при дру­гите жени, но когато люби­мият мъж си спомня няко­гашните любовни подвизи, по силата на инстинкта аз искам отново и отново да преповторя победата си над него – да го имам меж­ду ръцете си и между бед­рата си. Да докажа и на себе си, и на него, че той е вече вързан и пленен. Той е само мой. Призраците на свободата и безотговорния секс трябва да бъдат прогонени, тръби всяка моя клетка. Познато ви е, нали?

 

А какъв ли е мъжкият списък? Допитах се до някои приятели и отго­ворите им ще споделя с вас:

А. Т.: Малките, хубави и поддържани женски кра­ка, без чорапи, в обувки с висок ток, ме правят луд. Като цяло много ценя кра­сивия женски крак, в тази част и хубавото, стегнато дупе. Мярката ви е две мъжки шепи! Но глезени­те и бедрата са моят най- голям фетиш. Високият ток е задължителен – нищо, че това е оптическо издължа­ване на краката, велико е!

Р. Б.: Импулсивността, усмихнатите очи, чувство­то за хумор, откритото по­ведение без фалшиви зад­ръжки. Един мръсен виц в подходящ момент от раз­говора може да ми подей­ства много по-силно от по­казващи се черни прашки под белия летен панталон. Чисто физически – черна коса и сини очи са комби­нация, на която либидото ми не може да устои.

К. К: Стегнато дупе, обу­то в тесен клин и бели ке­цове – малко по-големи от крачето, да й стоят леко широки, хлапашки! Коса на плитки или вързана в небрежна конска опашка! Напъпили млади гърди и хубави очи.

Г. X.: Много ми харесва, когато жената е оголила рамото си или е с тениска – по-голяма на размер, малко под дупето. И мал­ките й гърди да се полюш­ват без сутиен. А също така ми харесва, когато е гола, по хавлия.

О. Д.: Големите гърди… какво да кажа, то си е кла­сика. Мъжете никога не порастват, може би зато­ва голямата, мека и топла гръд ги привлича толкова силно от самото раждане до смъртта им!

В. Е . Хубавият дълъг ма­никюр в яркочервено, лолитско розово или секси френски!

 

 

Случайният секс води до депресии

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар