Тренажорни очила за подобряване на зрението – Др. ВИЖЪН

Ти лайф за Лекува
Промоция!

24.90 лв. 22.41 лв.

Код: 24901 Категория:

Описание

Очила на дупки свалят диоптри

По цял ден сте пред компютъра или обичате да гледате телевизия дълго време, но това уврежда очите ви. Вече можете да бъдете спокойни за зрението си.

Изобретени са специални очила на дупчици, които се грижат диоптрите на очилата ви не само да не се увеличават, но дори могат да намалеят. Изследвания на пациенти са показали, че тренажорите за очи са в състояние да свалят до 3-4 диоптъра само за няколко месеца.

Очилата тренажор  Д-Р ВИЖЪН се използват в над 70 страни по целия свят и многократно са доказвали своята ефективност. От години те са в помощ на офталмолозите в Щатите, Канада и много други държави. Очилата Д-р Вижън помагат за спиране на развитието на заболяванията на очите и едновременно с това работят за предотвратяване на тяхното увреждане.

С помощта на специалните лазерни перфорации върху лещите на очилата се ограничава светлинния поток. Малките дупчици позволяват само преките светлинни лъчи в тесен ъглов път да стигнат до роговицата на окото чрез намаляване на разнообразието на ъглите, от които светлинните лъчи могат да влязат в очите. При този процес ефектите на пречупване, които се получават при проблемно зрение, се намаляват, защото „кръга от размазване“ върху ретината е пропорционално по-малък. В резултат, визуалният образ е много по-ясен, определен и ярък. Благодарение на този ефект се неутрализира умората на очите и ако се ползват често, очилата подобряват значително зрителната острота още след използването им през първите дни.

Очилата Д-р Вижън спомагат за:
• Подобряване зрителната острота и резолюция;
• Увеличаване яркостта на обектите;
• Добро зрение на всякакви разстояния;

Също така:
• Изработени са след многократни експериментални опити и научни изследвания;
• Един модел очила подпомага при няколко зрителни проблеми;
• Очилата Д-р Вижън са изключително леки и удобни за носене;
• Те имат дълготраен живот.

Използването на ОЧИЛАТА Д-Р ВИЖЪН може да подпомогне при редица от проблемите със зрението като:

 •     Късогледство
 •     Далекогледство
 •     Пресбиопия
 •     Астигматизъм
 •     Катаракта
 •     Синдром на компютърното зрение

ЗА ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОНА: 02/ 822 03 12; 0876 766 800

Тренажорните очила на Др. ВИЖЪН може да закупите и от следните аптеките: София: Ап. АБИФАРМА – п-д Преображение 1; Ап. КЮРИ – ул. Ж. Кюри 2; Ап. ХАРИС – бул. Черни връх 9; Ап. 7/18 – Овча купел бл. 18; Ап. ХЕРА – бул. Йерусалим 39 А; Ап. МАНДРАГОРА – Мусагеница, бл. 106; Ап. ФАРМАЛАЙФ –ул. Д. Талев 15; Ап. ЗДРАВЕ ФАРМА – ул. Братован 3; Ап. ГРЕТА ЗАФИРОВА – ул. С-ко шосе 58; ПЛОВДИВ: Ап. ТРИМОНЦИУМ – ул. Д. Цончев 1; Ап. ПАРИЖ – ул. Богомил 84; Ап. ТОНУС – ул. Христо Чернопеев 20; ВАРНА: Др ВИТА – ж.к. Възраждане 3, с/у бл. 68; БУРГАС: Ап. ЛИНК – ул. Оборище 98; ДОБРИЧ: Ап. ЯНИС ФАРМА – ул. Независимост 18; ДУПНИЦА: Дрогерия – ул. Св.Ив.Рилски 38; ПАЗАРДЖИК: Ап. МЕДИА – ул. Пловдивска 25А; ХАСКОВО: Ап. ВАНЧЕВА – България 77.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg
Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Няма коментари

 1. П. Николов says:

  Ка се използват тези очила? Колко време трябва да се използват и има ли специална схема по която да се използват?

 2. Админ says:

  ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:
  Трябва да носите ОЧИЛА ТРЕНАЖОР DR.VISION С МАЛКИ ДУПКИ редовно и промяната се усеща още по време на първата употреба. Първият сблъсък може да е стресиращ за очите, но това е естествено и бързо се преодолява. Значително подобрение настъпва след 3 до 5 дни от носенето на очилата. А постоянен и стабилен напредък се забелязва след около 6 седмици. Носете ги всеки ден в продължение на поне 6 седмици в интервал от време между 15–30 минути.
  • Особености на първото носене на перфорираните очила! Не се престаравайте да носите очилата, тъй като те могат да докарат “мускулна треска” на очите. Това се получава, защото стимулират интензивно очните мускули. Прекаленото носене може да предизвика особено чувство на парене и боцкане, което е временен ефект, който отшумява след няколко сеанса с очилата. В листовката на очилата има и специални упражнения на руския учен Норбеков, които засилват ефекта на очилата.

 3. Мариян says:

  Аз лично го ползвам от два месеца. Купих си ги от този сайт. Мога да кажа, че ми вършат чудесна работа, но се иска постоянство.

 4. Христо says:

  Действието на очилата е удивително. Чел съм, че окото е най мързеливият орган в човешкото тяло, но очилата принуждават очните мускули да работят активно. подобряват също така и фокусирането на окото. Още при първото поставяне разчетох написаното на реклама залепена на стълб срещу нас при това без никакви диоптри, а без очилата виждах само, че има някакво листче там. Очилата с диоптри не помагат защото предоставят на окото готов фокусиран образ и така го правят още по мързеливо и водят до влошаване на зрението.Препоръчвам ги на всеки, който има проблеми със зрението. Няма да съжалявате за покупката.

 5. Станчев says:

  Повече информация можете да намерите в : http://ochilata.info

 6. Дойчо Люцканов says:

  Нали има разстояние между очите. Как се отчита това? А, след като ги носим определено време, след това пак ли слагаме нашите си очила? Как да избера оценка, след като не съм ги ползвал още?

 7. Вангелина says:

  Действието на очилата е удивително. Не съжалявам за покупката. Поръчах си още един чифт.

Добавете коментар