Той беше бездомник, а след това стана богат бизнесмен и започна да помага

Ти лайф за Лекува

Този британец винаги е искал да бъде актьор и когато е на 20 години, след актьорското училище той дори успява да „улови“ някои незначителни роли. Той се появява във филмите „Снач“ и „За едно момче“ и среща много имена като Брад Пит и Хю Грант.

Въпреки това критиката за сметка на неговото действие напълно го унищожи и промени всичко в живота му. Той губи пари и не иска да се върне при родителите си, които не иска да му се оплаква. Както той каза, това би било пълно поражение за него. По този начин той става бездомник и през следващите шест месеца живее на картонени кутии за 90 години.
Всеки ден е било борба за оцеляване и прекарваше време в храната, за да оцелее. Той многократно е бил бит от пияници и други бездомни хора. Спал на картонени кутии по пътя на Лондонската академия на актьорите и въпреки че нямал нищо, той също се борил с депресия.

Все пак животът отново се промени, когато той тръгна на улицата, за да почисти обувките, за да си изкарва прехраната. Той си спомня, че трябва да бъде особено внимателен, за да не го арестува полицията, докато един от редовните му клиенти не му предложи същата работа в кабинета си.

И щом спечели повече пари, Дрю реши да направи нещо лудо. Той основава компания, наречена Sun shine за полирани обувки.

Днес тя си сътрудничи с престижни компании в Лондон, чиито ръководители и мениджъри имат лъскави обувки. Днес Дрю печели повече от 250 000 паунда годишно и по-голямата част от парите дава за хуманитарни цели. Особено горд е, че в компанията работят бездомни хора и хора със специални нужди.

Досега той е наел около 40 бездомни, а един от неговите служители е Алън Уолтън, на 45 г., който е бил без работа в продължение на 15 години.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар