Бенките показват дали ще бъдете богати

Ти лайф за Лекува

За верен признак за богатство се смятат бенките, разположени по горната част на ухото, покрай дясната вежда, в подмишниците


Бенките върху китките на ръцете (но не върху пръстите) са знак за процъфтяване и щедрост. Такива хора са много богати и винаги се занимават с благотворителност и меценатство.

Бенка на брадичката е символ на богатство, получено благодарение на собствената упоритост и трудолюбие. Бенка на горната устна е знак, че изненадващо върху вас ще се излее златният дъжд на солидно наследство. Друг вариант е да се ожените за богат мъж/жена. Бенка на дясната слабина предсказва богатство и успех, но те, уви, ще са съпроводени с болест.

Малка бенка на главата, разположена близо до темето, е символ на предстоящ финансов успех, който обикновено идва при човека на около 30 – 40-годишна възраст. Тъмна бенка на темето пророкува богатство и признание за своя притежател. Колкото по-тъмна е, толкова по-голямо ще е състоянието ви. За това символизира и бенка на челото.

Бенка на шията, в областта на гърлото е благоприятен знак, предсказващ брак по сметка или успешна кариера, която ще осигури процъфтяване.

Бенка на пъпа е знак за богатство и успех, които ще ви споходят благодарение на вашите родители, на предците ви

Бенки на лявата гръд се срещат при трудолобювите и благоразумни хора, чийто живот обикновено е успешен и носи изобилие през втората половина. Бенка, разположена на дясното коляно, говори за добродушен характер, за честност и голям материален успех. Бенки, разположени на пръстите на краката, предсказват на своя притежател брак с осигурен партньор.

Бенки по бедрата издават мързеливци и хора, склонни да живеят за сметка на другите. Богатство те няма да видят!…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар