Хидратиратираща маска с краставица помага при купероза

Ти лайф за Лекува

Купероза е от тези козметични проблеми, които не са продиктувани от възрастта


Спукани капиляри може да се появят на лицето и на млади жени. За подобряване състоянието на кожата помагат домашни маски.

Проблемът може да е провокиран от най-различни фактори. Най-често тънките червени линийки са наследствени. Може да са в резултат от употреба на хормонални препарати, недобра защита от слънцето, грешки при грижите за кожата. Злоупотреба с алкохол и цигари също предизвиква спукване на капилярите.

Трябва да помните, че куперозата винаги е свързана със състоянието на съдовете в целия организъм, така че посещението при лекар е задължително. Едва след това идват козметичните процедури.

Най-ефикасни са салонните с професионални препарати и уреди. Но домашните грижи облекчават състоянието на кожата, особено при редовно и навременно прилагане. Те включват компреси, маски и обтривания.

При купероза кожата се обезводнява, затова най-напред обърнете внимание на хидратирането й

Маските с краставица са особено ефикасни, полезни са с диня и жълтък. Може да добавите в тях млечни продукти (сметана при суха кожа и мляко или извара при мазна). Улеснение е, че количеството на съставките е произволно. На чиста кожа нанесете маската за 25 минути, след това измийте лицето и нанесете хидратантен крем.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар