3 типа началници, от които ще ви прииска да напуснете още утре

Ти лайф за Лекува

Има началници, с които се работи леко и лесно. Но има и такива, които са в състояние да ви развалят деня без да са казали и дума


Това са три типа началници, които трябва да напуснете в момента, в който разберете какво представляват.

Параноикът. Той все мисли, че подчинените му кроят заговори, за да го злепоставят пред по-висшестоящите шефове и да го изместят от началническото кресло. Подозира ги, че услужват на конкуренти. Убеден е, че работят срещу него, като не работят съвестно. И т.н.

И такъв човек е много неприятно да ви оглавява. Гледайте да не давате храна на параноята му, като му спестявате информация -примерно как е протекла среща, на която е имало и представители на конкурентна фирма, или на която сте се озовали заедно с по-голям шеф от вашата фирма. Параноичният ви началник трябва да има чувството, че нищо не криете от него. Иначе ще ви тормози, колкото и съвестно да работите.

Помнете, че трябва да си затваряте устата пред колегите – такъв човек си е намерил услужлив шпионин.

Подлият. Той никога не е виновен, виновни са тъпите му и мързеливи подчинени. При успех, разбира се, заслугата е негова. В отношенията си със служителите е невероятно хлъзгав – избягва да отговаря на конкретни въпроси, за да няма доказателства, че носи отговорност за провал.

Отвратително е да се работи с такъв човек

Опитайте да общувате с него чрез докладни записки, отчети или някакви други писмени документи, които надлежно си пазете. Гледайте да го информирате и
да получавате нареждания в присъствието на свидетели. Колегите ви са в същото положение, така че взаимно си пазете гърбовете. Нека ви топли надеждата, че висшестоящите началници скоро ще забележат колко неподходящ човек са инсталирали за ръководител.

Неопитният. Той може би олицетворява принципа, че човек все в един момент стига нивото си на компетентност. Но може и да има всички способности за добър ръководител, а все още да се ориентира в новата си роля.

Страхотен шанс за вас -ще го спечелите, ако дискретно му помогнете.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар