Пет съвета, за да му се харесате на първа среща

Ти лайф за Лекува

Има ли нещо, което може и трябва да се направи на първа среща, за да не бъде тя последна?


Тези пет съвета ще ви помогнат да направите вашата първа среща начало на една щастлива връзка.

1. Гледайте го в очите. Постарайте се в тях да блести интерес и възхищение, когато ви разказва нещо. Между другото, обратно на мита, че синеоките жени са по-желани, изследванията показват, че кафявооките будят повече доверие. Не е ясно защо.

2. Играйте с гласа си. Човек променя гласа си, когато говори с някого, когото харесва. Това е физиология – вибрацията на гласовите връзки е свързана с процесите, протичащи в мозъка. Смята се, че когато човек говори по-високо и по-бързо, изпитва ентусиазъм и радост. Постарайте се все пак да не се вълнувате много силно, защото нервната система на червата и на мозъка също са свързани. Силните чувства незабавно се отразяват върху корема. И не става дума само за пърхането на прословутите пеперуди.

3. Използвайте ефекта на огледалото

Повтаряйте жестовете и мимиките му. Това винаги действа, защото той инстинктивно започва да смята, че сте в синхрон с него.

4. Не доминирайте в разговора. Освен ако не е от онези мълчаливци, на които трябва да им теглите думите с ченгел от устата, всеки мъж ще оцени жена, която не е твърде бъбрива. Защото повечето са. Бъдете искрени, когато разказвате нещо за себе си. Бъдете уверени и не мрънкайте в диалога. Но не вземайте надмощие с истории, които идват да внушават колко сте умни, успешни, ухажвани. Това на никой мъж няма да му хареса.

5. Сгответе му. Мъжете обичат жените да се грижат за тях, а понеже храната задоволява насъщната нужда от енергия, се цени високо. Не се притеснявайте и да не сте виртуози в кухнята – по принцип ястията, които човек не е сготвил сам, му се струват по-вкусни. Причината е, че докато готви, усеща аромата на манджата, представя си вкуса й и се чувства така, сякаш вече е ял от нея. Затова и ще създадете по-романтична атмосфера, като предложите да сготвите вие, а не той.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар