Взех си вибратор и всичко в семейството се оправи!


Може и да е странно, но вече живеем в хармония с мъжа ми

Когато се оплаквах на една приятелка, че сексуалният живот със съпруга ми е почти замрял, тя ми каза: „Ами вземи си вибратор!“ Тогава помислих, че се шегува, макар и дебелашки, засмях се и не казах нищо. Няколко месеца по-късно обаче в типично женски разговор пак се оплаках, че от половин година не сме имали нищо и тя повтори същото. Тогава аз я попитах ама наистина сериозно ли говори, и за мое учудване тя каза, че никога не е била по-сериозна. Че си била купила вибратор още на петата година от брака си и благодарение на това със съпруга си живеят добре и никога не се карат.

Беше ми странно, тъй като никога не съм ползвала такива неща. От друга страна и се притеснявах как ще го купя. Не можех да се представя, че ще влезна в някакъв магазин и пред погледите на всички ще почна да избирам.

Оказа се, че в интернет нещата са доста уредени и можеш да си избереш сама и да получиш пратката, на която не пише точно какво е… Иначе сигурно едва ли щях да се осмеля да си поръчам.

И моята приятелка се оказа права! За пръв път от поне десетина години в отношенията ми със съпруга ми няма и грам фрустрация, защото в момента, в който почувствам желание, знам, че играчката е насреща.

А колкото и да е странно, след като се успокоих, и сексуалният ни живот потръгна по-добре.

Н.Ш., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар