Прекалено съм красива, затова си стоя сама

Ти лайф за Лекува


Всички мъже се притесняват от мен, а не съм толкова страшна

Ако някой си мисли, че да си прекалено красива е много хубаво, то жестоко се лъже. Много често това е истинско проклятие, и аз мога това да ви го кажа от личен опит!

Аз съм на 21 години и почти не съм имала сериозна връзка за разлика от мои приятелки, които на вид изглеждат доста по-семпло. Причината – прекалено съм хубава и всички момчета се притесняват да контактуват с мен, камо ли нещо по-сериозно.

Когато ходим на купони, всички започват разговори с мои приятелки и не само приятелки, но никой така и не се доближава до мен, сякаш съм кой знае колко страшна. А пък аз нито съм страшна, нито съм нещо лоша по характер, нямам нищо против да си поговоря с някого, само дето всички се притесняват и решават да залагат на „сигурното“.

Чувала съм за мен какви ли не неща да се говорят, с какви богаташи ходя и така нататък, няма нищо вярно в това. Истината е, че досега така и съм нямала истинска връзка, но как да го обясня, като никой не иска да чуе?

К.Ш., Видин

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Това са хора с комплекси който не знаят как да ценят и уважават една жена.Трябва да се радваш че си красива и не си налагай комплекс че е проклятие.Така разбираш с какви хора кръжиш.Радвай се ще намериш хора който наистина ще те ценят и уважават.Не се притеснявай.С радост бих контактувал с вас стига да желаете.Радвай се че си красива не е проклятие.

Добавете коментар