Думите с „О“, които убиват любовта

Ти лайф за Лекува

Думите с „О“, според психолозите убиват любовта. Те са по-вредни от онези „Е“-та в храните, за които внимателно следите на етикетите

Психолозите смятат, че ако премахнете едни 7-8 „О“ от отношението си към партньора, връзката ви ще бъде много по-щастлива.

Оценките

Казвате „Моят е голям наивник“. Как по-точно го премерихте, та се произнасяте така категорично? Умният човек избягва да лепи етикети. Не само отрицателни, но и положителни. Той съзнава, че това, което според един е добро, според друг може да е лошо. Вярно, има някои ценности като „Обичай ближния си“,“ Не у бивай“, „Не кради“, които се смятат за общо морално мерило, но хората рядко имат предвид тях, като се произнасят кой какъв е. Да мерите само според собствения си аршин означава да пренебрегвате възможността да разширявате съзнанието си, твърдят психолозите.

Но да речем, че правилно го оценявате вашия като голям наивник. Това изглежда не ви харесва. Защо по-навреме не му сложихте оценката и не установихте, че този мъж не покрива вашите морални схващания, вашите идеали и мечти за партньор? Сега се чувствате разочарова-
ни, сякаш някой ви е излъгал, а истината е, че сами сте си виновни. И с категоричните оценки съвсем не си помагате.

Ако ги премахнете от отношенията си с любимия, ако се опитате да гледате не само в черно и бяло на всичко, което ви се случва, ако го приемете такъв, какъвто е, ще живеете много по-красиво.

Обидите

С думите положението е подобно – според някои наивник е обида, а тарикат е комплимент, според други е обратното. Няма съмнение обаче, че вие влагате презрение, като наричате любимия наивник. Вероятно и още обидни думи употребявате по негов адрес (дано не ги произнасяте на глас).

Рушите връзката си, дори да не ги крещите по време на скандал, защото те променят отношението ви към партньора. Той го чувства, макар че не го наричате в очите с неприятни думи. А със самото си поведение вие обиждате и себе си – ако сте с глупак, вие сте глупачка. И прилагателното „влюбена“ не може да ви е алиби.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар