Както кажеш, мила: как да се справите с мъж, който няма мнение

Ти лайф за Лекува

Въпросите за разните там домакински покупки са пълна досада за мъжете, когато не са достатъчно едри

Влезте в един голям магазин за обзавеждане и се огледайте. При 8 от 10 двойки господинът стои апатично облегнат на количката, а госпожата пърха между рафтовете с посуда или между мебелите. При една от двойките той зяпа напълно ошашавен, като тя му показва две почти еднакви за него покривки и го пита синя или зелена да купят. Не че е далтонист, ама му е все тая. Е, може да се случи и най-много една двойка, в която силната половинка участва в избора на диван, шкаф, килим, нещо друго по-масивно. Или пък благоволява да си пъхне ръката в дръжките, за да прецени коя от двете халби ще му е по-удобна да си пие бирата.

Така че драмата не е само ваша, затова се примирете и си се занимавайте с дизайнерството

Него го оставете да избира телевизор или да поръча, плати, достави и постави щорите, които сте харесали. Щом не искате да чувате „Както искаш, мила“ и да се ядосвате, не го занимавайте с въпроси, които не са му интересни.

Вероятно много ви вбесява, като ви оставя вие да се нагърбвате и с много решения около децата

Не избухвайте, като питате да лишите ли сина си от телевизия заради двойката
по математика, а ви се отговаря „Както кажеш, мила“. Приемете, че вашият мъж колкото и да е съвременен, у него си дреме нейде старовремският навик жената да се занимава с всекидневните грижи около децата. А главата на семейството се намесва, когато има да се обсъждат фундаментални принципи на възпитанието или съществени проблеми. Той е авторитет и не се кара на наследника ви за една двойка по математика, той взема съответните мерки при повечко.

Всъщност ако питате да лишите ли сина си от телевизия, задавате въпроса правилно, защото предлагате нещо конкретно. Това е принципно важно и увеличавате шанса да чуете нещо различно от „Както кажеш, мила“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар