Планетите помагат при неблагополучия и по време на черен период – ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Ти лайф за Лекува

Като че до вчера всичко е било наред, а днес върху главата ви се изсипват всевъзможни неприятности. Какво е това – черен период?


Не, просто капризи на планетите. Те, както и хората, понякога също не са в настроение.

ОРЪЖИЕ ПРОТИВ ЛУНАТА

Млякото ви вкисва бързо, развалят се млечните продукти, макар че хладилникът ви работи „на шест“. У дома всички, а особено по-възрастните, се оплакват от паметта си. Не цъфтят стайните растения (по-честата причина е, че прекалявате с поливането). Как да постъпите?

Помолете за снизхождение Луната, тъй като това са именно нейни прищевки. Най-простият и ефективен начин да умилостивите нощното светило, е да си завъдите стайно растение, покровителствано от Луната – например финикова палма. Тя по-малко от останалите се страхува от излишъка от вода при поливане, затова е трудно да я погубите с неумели грижи. Но ако и това не помогне, можете да прибегнете до
помощта на оръжейни талисмани – брадва, лък или арбалет. Но имайте предвид, че те не бива да украсяват кухият или спалнята, а гостната.

НАДСМЕЙТЕ СЕ НАД ЮПИТЕР

Често се чупят мебелите: ту библиотеката е останала без крак, ту вратата на нощното шкафче се е откачила от пантите, ту диванът не може да се разтяга. Крехките вещи, като старинни вази, скъпи стенни часовници, сувенири, донесени от отвъдморски страни, се чупят. Какво да направите?

Да се надсмеете! Над себе си и разбира се, над Юпитер. Защото тази планета обожава хората с чувство за хумор. Астрологически Юпитер отговаря за шегите, смеха, благоразположението един към друг и умението да се надсмивате над неприятностите. Така че, провокирайки всевъзможни повреди, той ви проверява. Не се поддавайте на провокации и останете оптимисти независимо от всичко!

ПОБЕДИТЕЛЯТ НА ВРЕМЕТО САТУРН

Домашните ви постоянно изпадат в без-
причинна депресия, тъгуват, оплакват се от безсмисленото си съществуване и безрадостния си живот. Парите ви заобикалят и рядко се натрупва макар и незначителна сума. Как да постъпите?

Помолете помощ от Сатурн. Само че имайте предвид, че планетата обича сериозните, стабилни и разсъдливи хора, които умеят да ценят времето и живота си. Защото според античната митология Сатурн е всъщност Кронос – богът на времето, който лишава от благоразположението си всеки, който подценява неговата скоротечност и пилее живота си.

Като начало, се научете да не закъснявате и да успявате да свършите предвидените си задачи. Всяка вечер си правете разписание за следващия ден и го следвайте неотклонно. Сатурн непременно ще оцени старанията ви.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар