Изгладете целулита с тези горещи маски

Ти лайф за Лекува

Гладка кожа без неприятните бучки на целулита е мечтата на всяка жена преди началото на плажния сезон


Необходими са комплексни мерки -правилно хранене, пиене на поне 2 литра вода на ден, спорт за изгаряне на мазнините и специални козметични процедури.

Макар да се предлагат многобройни мазила срещу целулит, опитът показва, че домашните маски са най-ефикасни. Стига да са забъркани от правилните продукти.

Целта на маските е да загреят кожата в дълбочина, да стимулират микроциркулацията на кръвта, да изведат от организма излишните течности и да изчистят клетките от отпадните продукти.

Маските с лют червен пипер са лидери в борбата с целулита. Те засилват притока на кръв към проблемните зони и рязко активизират обмяната на веществата. Рецептата е проста. Смесете пипер на върха на ножа с 1 ч.л. зехтин. Може да добавите 1/2 ч.л. мед и щипка канела. С тази смес намажете проблемните
участъци, увиите се с домакинско фолио и останете в покой за четвърт час.

След като измиете маската, направете по-агресивен масаж на участъците с целулит. Намажете ги с масажно масло и първо потупвайте, а след това пляскайте или щипете до зачервяване на кожата. Правете маската 3-4 пъти в седмицата в продължение на месец.

Горчицата има аналогично действие на лютия пипер

Към 2 пълни лъжици горчица Сложете по 1 с.л. мед и сметана. Нанесете тънък слой на суха кожа, завийте с найлон и се покрийте с одеяло. Дръжте маската 15 минути, но ако усетите много силно парене, я измийте по-рано. При следващата процедура увеличете количеството на сметаната.

Лютото тесто действа ефикасно за изглаждане на портокаловата кожа. Към равни количества ябълков оцет и мед сложете 1 ч.л. горчица (или щипка лют пипер). Добавяйте брашно, докато получите гъста каша. Намажете на местата с целулит и след половин час измийте.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар