10 години сме заедно, а още не ми е предложил

Ти лайф за Лекува


Нямам проблем да живея и без този подпис, но искам да разбера, че наистина свързва живота си с мен

От известно време ме тормози едно нещо, което за повечето от вас сигурно ще им се стори съвсем маловажно. Всъщност и аз самата не знам дали е така и дали не се мъча безпричинно.

От десет и нещо години живеем заедно с моя приятел. Той за това време всъщност ми е съпруг, макар и да нямаме подпис, десет години не са никак малко време.

Заедно сме от седемнайсет годишни, аз сега съм на 27, той е на 28.

И двамата завършихме висше и сега работим. Знаем се с родителите на другия, често ходим на гости и на едните, и на другите. В последно време те започнаха да ни подпитват какви са ни плановете, особено за това не мислим ли вече за деца.

Всъщност и това го попитах аз онзи ден, тъй като, честно казано, тази мисъл започна да ме спохожда все по-често. Каквото и да говорят, че сега хората били млади по-дълго, според мен една жена трябва да стане майка – поне за пръв път – преди да навърши трийсет.

На всичко това обаче той отговаря, че още сме прекалено млади, а бракът е отживелица и вече никой не живее така.

Аз обаче все повече се замислям за дете, а не е ли по-добре едно дете да се роди в нормално семейство с брак?

В.Т., Пазарджик

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Явно мъжът ви не желае деца и предпочита така да си живеете не брак и деца.За мен това не е нормално ако обичаш истински даден човек и ще иска всичко деца брак и любимата или любимия до него.Явно го е страх да става баща или да се обвърже за цял живот както се казва.Поговорете сериозно.Ако няма такива намерения значи не те обича истински и просто съжителства с теб

Добавете коментар