Можем ли да продължим да се обичаме, ако страстта си е отишла?

Ти лайф за Лекува


Обичам много силно мъжа си, но от години не ме привлича

Имам хубав брак и много добър съпруг, за когото повечето жени биха ми завидяли. Той е хубав мъж, поддържан, спортува, на 53 години има хубава и стегната фигура.

Освен това е отговорен човек, грижи се чудесно за цялото семейство. Осигурява добър доход и всички имаме съвсем приличен, ако не и много добър живот в материално отношение.

Никога не ме е нагрубявал, не е повишавал тон. С децата също е по-скоро приятел, и двете ни дъщери го обожават.

Но от няколко години просто не искам да правим секс. Просто изведнъж престана да ме привлича. Продължавам да го обичам не по-малко отпреди, единствено това със секса не ме привлича.

Знам, че ако аз не му го осигурявам, трябва да го оставя да го прави с други жени, но и за това не съм готова. Той самият е отварял въпроса за интимния ни живот на няколко пъти, но винаги ми оставаше впечатлението, че май го прави по задължение, както и подозрението, че като че и той самият не е толкова далеч от това, което чувствам аз…

Д.Ш., Пловдив

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Можете да се обичате страста може да я събудите стига и двамата да имате желание.Една промяна в интимен план като игри и нещо ново ще събуди заспала страст и ще видите как ще се радвате на добър интимен живот.Просто пробвай те нови неща

Добавете коментар