Любовна магия от разстояние

Ти лайф за Лекува

Един от най-търсените начини за любовна магия е без физически контакт. Защото невинаги има възможност да се доближите до обекта на обожанието си


Но този метод има някои особености и сложности.

Редица мистици твърдят, че на ментално ниво разстоянието не играе роля. Но те или си кривят душата, или не са наясно с материята.

Разстоянието действително там има по-различно значение, отколкото в материалния план.

И силният мистик е способен да осъществява въздействие, намирайки се даже на десетки и стотици километри. Но ключовата дума е силен, а към нея трябва да се добави и опитен.

Не по-малко важен момент е наличието на предмети или частици от тялото на възлюбения, върху които да се извърши любовната магия. Те се използват за по-добра настройка към обекта и в по-малка степен за усилване на ефекта от въздействието. Ще свършат работа лични вещи, с които обектът е боравил известно време (не по-малко от седмица), коси, нокти и т.н.

Методите на извършване на магия от дистанция са много. Но за пример ще посочим три

• Ако имате вещ или частица от тялото на любимия човек, създайте от нея прост талисман. Най-лесно е, ако самият той ви го е подарил или ви го е дал доброволно. Дори като го носите със себе си и мислейки за обекта на своята страст, можете да усилите връзката с този човек и да му транслирате част от позитивните си емоции. За да усилите този ефект, можете да произнесете молитва над предмета.

Обърнете се към силите на стихиите, светилата, небесните тела (обикновено се използват Луната или Венера). Носете предмета със себе си през цялото време. Заклинанието може да бъде в свободна форма. Но имайте предвид към коя сила ще се обърнете, формулировката да е проста и ясна. Необходима е също и силна вяра – тя е ключовият фактор във всяко заклинание и обред.

• Вместо изработването на такъв талисман може всеки ден по едно и също време да извършвате обред на обръщане към любимия. Седнете, отпуснете се, поставете негова вещ пред себе си. Настройте се на нея и си представете как вашата любов и енергия се преливат към тази вещ и изпълват образа на любимия човек. За настройване можете да пуснете медитативна музика и да запалите ароматни свещи и масла. Важно е да не губите концентрация. Средно сеансът отнема 10-15 минути.

• Когато не разполагате с предмет, а само с любовта си, можете да приложите аналог на втория метод, но за усилване на връзката да направите предмет, който да символизира любимия човек. , Или да се обърнете към силата на посредник преди всеки сеанс – например към вятъра или водата, заклинайки ги да донесат вашите чувства и да ви помогнат да ги събудите в сърцето му.

Важно е да се отбележи, че и върху трите метода влияят силата на любовта, разстоянието, степента на вярата, природните способности, дълбочината на знанията и правилно порведените обреди.

Както и чувствата, които обектът на вашата страст изпитва към вас.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар