Как се променя всеки един зодиакален знак с годините? (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

Ти лайф за Лекува

Светът непрекъснато се променя. А как се променяме ние? Защо често казват, че хората, родени под един и същи зодиакален знак, не си приличат?


ВЕЗНИ

Тези привърженици на мира с цената на всичко, които често се настройват към партньорите и се съмняват в себе си, могат изведнъж да осъзнаят, че критиката и искреността не са нещо лошо, а понякога и са необходими за усещането за пълнотата на живота.

Към 30 години „най-закоренелите” Везни ще станат Скорпиони. И на смяна на вечното желание да блестят и да се веселят, запазвайки видимо приличие и чувство за собствено достойнство, може да дойде желанието да изясняват и разобличават. Ще ви се наложи не само да изслушвате оплакванията на конкуренти, съперници, съседи, но и да усвоите правилата на конспирацията.

А на 60 вашият Везни-Скорпион всичко ще ви прости и ще се отправи с мирна мисия заедно със също такива весели към 60 години Дево-Везните се превръщат в безгрижни Стрелци, в какъвто ще се превърне и самият той. Или пък ще въведе ред във всички финансови и юридически документи.

СКОРПИОН

Критичен и подозрителен, Скорпионът с изненада установява, че не само може да си позволи да се отпусне и да отстъпи, за да види голямата картина на живота, но и открива своята щедрост.

Към 30 години Скорпионът се превръща в Стрелец. Забележителна комбинация! Той най-накрая ще престане да ви следи. Но уви, самият той може да изчезне в неизвестна посока. Наистина, не за дълго, но все пак ще имате време да си отпочинете. При това изведнъж става щедър.

Не бива да се отпускате обаче, защото към 60 години Скорпионът се превръща в Козирог и тогава ще ви бъдат припомнени всички пропуски и провинения. А дневният режим става правило №1.

СТРЕЛЕЦ

Ентусиаст и пътешественик, независим и оптимистичен, той може да се почувства отговорен и не само да се установи на едно място, не само да постига, но и да гради свой свят.

Към 30 години вече можете да не откриете Стрелеца у този човек. Ще изчезне добрякът, алтруист и вечен оптимист с фразата „Всичко е нормално! Животът е прекрасен!”. Денят става разписан по часове и минути, въвежда се ясен график, строг поглед, крачка встрани ви заплашва с лишаване от блага. Но пък и сметката в банката е солидна.

Към 60 години Стрелецът се превръща във Водолей и може да раздаде имуществото си на онези, които споделят интереса му към новите философии.

КОЗИРОГ

Независимо къде е и какъв е, този консерватор и администратор ще почувства влечение към всичко ново, към общуване, както и неуправляемост и желание да се измъкне от установените рамки.

Към 30 години Козирозите се превръщат във Водолеи, изчезва досадата им, трезвата пресметливост и вечната фраза „Успокой се и си върши работата!”. Изведнъж той е обладан от авантюризъм, може да прояви интерес да отремонтира стария „Опел”, обрасъл с трева в двора на дядо си.

Към 60 години Козирогът-Водолей се превръща в Риби и настъпва време да му разкажете умилителната история на своето детство.

ВОДОЛЕЙ

Водолеят обича да живее и работи само с онези, които споделят възгледите му. Но той изведнъж ще усети, че не само съмишлениците заслужават вниманието му, а духовните изследвания са дори още по-интересни от научните.

Към 30 години Водолеите се превръщат в Риби – стават стеснителни и разсеяни, чувствителни и сълзливи. Ро-мантиката, фентъзито и красивите сериали се превръщат за тях във всекидневна храна. Къде изчезна любовта към новото и необичайното? Те се ровят в сандъците на баба, плачат над детските фотографии и просто оглупяват от малко вино. Превръщат се в защитници на слабите и угнетените. Мамят ги, защото стават пре-калено доверчиви към всеки, който ги помоли за помощ. Обрастват в комплекси, при това често измислени.

Към 60 години при Водолеите настъпва революция и те се превръщат в Овни. Представяте ли си как се чувства 7-годишно момченце, което се оказва в тялото на боксьор например – огромна сила и увереност във всичко. Направо ще се пръснат от оптимизъм.

РИБИ

Към 30 години Рибите придобиват качества на Овен и стават активни, бодри, искрящи от оптимизъм. Мъжете започват да преследват жените, изчезват страховете и комплексите им. Увереността и наглостта се превръщат във втора кожа. Водят активен живот – работа, тренировки, а нощем – пълна програма. Пращят от здраве и сили!

Към 60 години Рибите се превръщат в Телци. Започват да ги вълнуват парите, ценностите и всичко, което може да се пипне. Те престават да се доверяват, интересува ги единствено сметката в банката, опитват се да отгледат рядък вид цвете. Не страдат от сантименти, а старостта посрещат трезво и осигурено.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар