Как се променя всеки един зодиакален знак с годините?

Ти лайф за Лекува

Светът непрекъснато се променя. А как се променяме ние? Защо често казват, че хората, родени под един и същи зодиакален знак, не си приличат?


Особено това се забелязва при появилите се на бял свят в периода 18-22 число на всеки месец. Нека се опитаме да хвърлим светлина върху тези вълшебни превъплъщения. Може би тогава общуването, а и животът, ще станат по-ясни.

Хороскопът не е застинала картина на съдбата; той живее и се развива по собствени закони. Прието е да се смята, че през годината Слънцето в хороскопа на раждане се измества с 1 градус напред. Така може да се изчисли кога вашето Слънце ще премине в следващия знак. Всеки слънчев знак се развива, придобивайки качествата на следващия след него.

Но това не означава, че ако вчера сте били Рак, днес можете да се събудите Лъв, съвсем не. Скоро обаче вие все пак ще можете да преборите подозрителността и ранимостта на Рака и да почувствате у себе си увереност и желание да проявите собствените си таланти – тоест характерните качества на Лъва. Естествено, трябва да се отчитат и добрите, и лошите страни, а нашите шеговити препоръки ще ви помогнат да се ориентирате.

ОВЕН

Към 30 години ще станете Телец. От съобразяващ се единствено със собствените си желания и стремежи, активен и безкомпромисен той ще стане по-спокоен и мек. За някои неща ще остане все същият вечен двигател, но той вече ще служи на своя господар, който се стреми към устойчиво положение, комфорт и спокойствие. На мястото на завоевателните подходи ще дойде плановото стопанство. Не се учудвайте, ако изведнъж вашият Овен предпочете спокойния отдих у дома пред екстремалните развлечения. Но ще стане и по-ревнив.

Към 60 години всички Овни „стават“ Близнаци – по-любознателни, енергични старчета и старици. Желанието да тичат сутрин, едва ли ще изчезне, но може би ще бъде изместено от влечението към книгите, вестниците или телевизията.

ТЕЛЕЦ

Загриженият за стабилността, неизменно обичащ комфорта Телец придобива свойства на Близнаците. Но няма да престане да смята за главното в живота получаването на удоволствия. Ще се научи обаче да получава удоволствие от промените.

Към 30 години настъпва това преобразяване. Когато се върнете един ден у дома, можете да намерите там тълпа съседи, които с умни изражения разсъждават за работата на новия електрически чайник. Телецът изведнъж ще стане бъбрив и много любознателен, затова не се учудвайте на честите му отлъчки от дома.

Към 60 години Телецът ще се превърне в Рак. Той не само ще си седи у дома, но може да отгледа лимон с размери на литров буркан, да построи къща или да се загрижи за семейната безопасност.

БЛИЗНАЦИ

Неуморните Близнаци, след като се помотаят насам-натам, един ден могат да открият, че стават по-големи домошари, по-чувствителни. А главната им задача ще стане усещането за безопасност.

Към 30 години те придобиват черти на Раци, така че това е златно време за създаване на семейство. Стават грижовни, чувствителни, седят си у дома и се тревожат за вас. Но в същото време, ако започнат интрига, то едва ли ще се досетите за това.

Към 60 години Близнако-Ракът се превръща в Лъв. При положение че вашият партньор е от тази категория, почитанието и възхищението трябва да ви станат навик, какго и да седите в краката му и да слушате за безбройните му по-хождения от младостта му. Макар че е напълно възможно той да стане художник или играч на голф.

РАК

Този радушен домакин и домошар изведнъж ще усети желание да твори и да се весели. Ако живеете с Рак, то към 30-ата си може да се окаже, че съжителствате с Лъв! Той няма да престане да се интересува от домакинството, но може да поиска уважение и почитание. Вашите интереси ще бъдат отчетени едва след неговите собствени. Но ако се научите да го уважавате, ще царувате и ще се забавлявате заедно.

Към 60 години вашият Рако-Лъв ще стане Дева. Хубавото е, че може би няма да е много разсеян, но желанието му да въвежда ред и грижите за здравето му могат да ви побъркат.

ЛЪВ

Щедър и талантлив, но склонен към самореклама, Лъвът ще придобие търпението и точността на Девата. Ще усети желание да доведе творчеството си до върховете на майсторството. В един прекрасен ден щедрият и весел Лъв ще каже изведнъж: Любима, а защо салфетките не са подредени както трябва?. Ще ви се наложи не само да изучите правилата на санитарията и хигиената, но и да готвите.

Към 60 години Лъвовете-Деви се превръщат във Везни. Е, можете вече да си отдъхнете, да поговорите и да се повеселите. Само че ще трябва вие да взимате решенията.

ДЕВА

Тази неуморна служителка на логиката и анализа може да почувства удовлетворение не от точността, а от хармонията, и да усети радостта от общуването.

Към 30 години Девите се превръщат във Везни. Можете най-накрая да въздъхнете облекчено и да не се тревожите за чистотата на иглата в купата сено. Но ще трябва през цялото време да мислите какво ще кажат хората.

Към 60 години Дево-Везните се превръщат в Скорпиони. Ето това е за любителите на силни усещания. Ще ви бъдат припомнени всички изневери и грешки. Ще трябва да се примирите с подозрителността и ревността.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар