Силни заклинания за връщане на дългове

Ти лайф за Лекува

Предлагаме ви няколко силно действащи заклинания, нанасящи минимална вреда на използващата ги страна


Много силни са заклинанията, свързани с храна или вода. Вземете някаква храна (от сладкиши до готвени ястия) и добре я посолете, за да не може никой да я яде. В процеса на солене произнасяйте: „Както е солена тази храна, така да е солено всичко за раба Божий (името на длъжника). С вода да не се напие, мислите за дълга да не забравя. Всичко, което е взел, да върне!“. Ястието трябва да се подхвърли незабелязано на човека, който ви дължи пари.

Друго заклинание за връщане на дълга се произнася по новолуние върху празен портфейл: „Който ми е взел парите, той да ми ги върне. Който е опразнил портфейла ми, той да го напълни. А който е забравил за дълга си, да не спи, докато не си го спомни”. Носете този портфейл винаги със себе си.

Да си върнете заема, ще ви помогнат и предмети от мебелировката – например стара табуретка или стол

Отчупете единия му крак и го разцепете на две парчета, над които след това произнесете: „Ако някой нещо иска, дяволът да му го донесе. Аз своето съм дал, длъжникът ми го е взел. Нека от дявола се страхува, а моето да ми върне!”. Парчетата се изхвърлят на улицата, където се събират два пътя.

Ако ви дължи пари приятел, можете да задействате комплекс от два прости ритуала и магията на числата. Първият е методика за привличане на пари към конкретен човек. За целта намерете хубава снимка на този, който ви дължи пари, на която човекът е усмихнат, изглежда щастлив и доволен от живота. Запасете се и с няколко едри банкноти (по-добре евро или друга стабилна валута). Обредът се извършва на растяща луна, така че светлината да осветява стаята, където произнасяте заклинанието.

Самото заклинание се състои в следните действия

Поставяте снимката на масата с изображението нагоре (постарайте се Луната да осветява и него). Вземате банкнотите и бавно ги прекарвате над снимката, с думите „Както се носи над моретата богато украсената лодка със съкровища в нея, така и добрият юнак (името на длъжника) да стане богат и щедър, та парите да се стичат в семейството му. Злато и сребро, сто съкровища с кораби. Привличам парите с пари. Амин!”.

Вторият ритуал закрепва първия и е призван да въздейства непосредствено на съвестта на човека, за да може той, след като получи „сто съкровища”, от душа и сърце да ги сподели с близки и приятели и да върне дълговете си. Можете да посетите и църква, да запалите свещ за този човек и искрено да се помолите за неговото здраве и благополучие. А след като се приберете у дома, на глас или мислено кажете над снимката: „Приятелю верен, на теб се уповавам, за теб се моля и благо ти желая. Не ме забравяй и в трудна минута ми помогни. Амин”.

Освен молитви и обреди добре е и да поговорите с въпросния човек как да се справи с дълговете си или да му подскажете варианти за разрешаване на финансовите му проблеми.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар