Мисля, че имаме направена магия!

Ти лайф за Лекува


От половин година изведнъж всичко ни тръгна надолу без видима причина

Знам, че някои, които четат това, ще ми се присмеят, но съвсем сериозно смятам, че преди половин година или малко повече на мен и на семейството ни е била направена магия. Защо, нямам понятие, на никого нищо лошо не сме правили, но навярно има хора, които ни завиждат…

Защото имахме хубав живот, не сме богаташи, но винаги сме имали достатъчно пари, за да живеем сносно. Също така винаги сме се разбирали вкъщи, у нас трудно можеше да чуеш някого да повиши тон, за скандали да не говорим.

И двамата със съпруга ми имахме добри професии, разбирахме се с всичките колеги, обичахме работата си.

И така допреди половин година, когато в рамките на няколко седмици всичко изведнъж се промени. Първо мъжът ми започна да закъснява след работа, стана един такъв дръпнат и раздразнителен. Двете ни деца, които никога не са капризничели и са се държали прекрасно, започнаха да ходят вечно намусени, почнаха да ми се тросват и отговарят.

Колегите ми, с които съм се разбирала чудесно повече от 15 години, също се промениха. Постоянно чувам някакво шушукане около мен, някакви недомлъвки, интриги…

Сякаш всичко около мен се помени, а аз не мога да разбера защо. Ходих при няколко врачки и всички ми казват, че имам направена магия. Вече дадох около 5 000 лева за развалянето й, дано най-после помогне, защото засега резултат не виждам.

Д.С., Стара Загора

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар