Мъжът ми ме зарази със срамна болест!

Ти лайф за Лекува


Кълне се, че я пипнал при единствената си изневяра, но как да му повярвам?

Със съпруга ми сме женени вече 27 години. Имаме добър брак, разбираме се. Мога да кажа, че живеем добре. То днес в България кой може да каже, че животът му е идеален, но като се замисля и като направя сравнение с другите хора, мога да кажа, че наистина живеем съвсем не зле.

Имаме добри професии, прилични заплати, без да сме богаташи, живеем прилично. Позволяваме си повечето неща, за които можем да се сетим. Имаме едно дете, искахме и второ, но така и не се получи. Момичето ни тази година ще кандидатства архитектура в Германия, и почти със сигурност ще я приемат, тъй като балът й е повече от достатъчен…

И изведнъж, ни в клин, ни в ръкав, ми се случи това. Няма да влизам в подробности, но след като посетих лекар и резултатите излязоха, бях шокирана да разбера, че съм болна от венерическа болест! А аз откакто тръгнах с него, не съм поглеждала друг мъж, ще станат вече повече от 30 години.

Говорих с него, нямаше какво да направи, призна си. Каза, че било моментно залитане и, че му било за пръв път, обеща да е за последен. Не знам какво да направя в момента, тъй като още съм му бясна. Болестта не е големия проблем, с малко антибиотици ще се оправи за седмица. Но как да му вярвам оттук нататък?

М.Н., Пловдив

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар