Мъжът ми ме остави заради по-възрастна жена!

Ти лайф за Лекува


Освен това е и грозна, подозирам, че му е направила магия

Обикновено, когато има изневяра в семейството, става дума за по-млада жена. Това поне и си е най-логично. Знае се какво става с мъжете, когато започнат да влизат в критическата възраст и едва ли има семейство, което да не е преминавало през криза.

Моят случай обаче е съвсем различен. Мъжът ми остави мен и двете ни деца заради по-възрастна жена. И то с цели десет години по-стара – на 55!

Да кажеш, че е някаква красавица – не е, направо си е грозотия. С какво го е хванала нямам идея, но е като зомбиран и само повтаря, че това е любовта на живота му. Изнесе се от дома ни и живее при нея.

От известно време не проявява никакъв интерес и към децата, а само допреди година беше образцов баща. Сигурна съм, че тази жена му е направила нещо.

Започнах да ходя по екстрасенси, за да разбера с какво го държи и всичките са единодушни, че му е направена магия. Не знам обаче как може да бъде развалена. Похарчила съм над десет хиляди лева за различни ритуали, но засега нищо не се случва. Готова съм да преглътна гордостта си и да го приема обратно, дори само заради децата, но той е като обсебен и не иска и да чуе.

Д.К., Шумен

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Не си хвърляй пари за глупости.Не муне направена магия просто е намерил това което търси в другата жена което в теб липсва или не си искала да го разбереш .Случват се такива неща не е въпросът да ли е по стара или грозна въпроса е че намерил това което търси в теб и не го е открил или не си искала да го направиш .Повечето случай е в интимен план .Трябва да пробвате нови неща така ще откриеш какво муне липсвало.

Добавете коментар