Новите технологии в служба на ученика: всичко полезно, което трябва да знаете

Ти лайф за Лекува

За пристрастеността на тийновете към новите технологии се говори като за огромен проблем

 новите технологии
А някак се подценяват сайтовете и приложенията, които биха били от полза, защото дават допълнително образование.

Има платформи, в които под интересна форма се преподава същият материал като в училище. В някои уроците са под формата на видео, за да бъдат преглътнати по-лесно. Предлагат се упражнения към основния материал, с които знанията се затвърждават. Най-добрите сайтове имат такса, но за половин или една година тя е на цената на два частни урока.

Ученето на чужди езици е песен за днешните тийнове именно благодарение на любимите им телефони, таблети и т.н. Ако синът или дъщеря ви още не използва сайтове, вие подскажете къде да слуша уроци по даден език или да гледа видеа. Може да си качи приложение, което позволява ползването на интернет и другите приложения само след като са изгледани определен брой уроци например.

Благодарение на технологиите вашият тийн има възможност да изяви своите дарби

Ако рисува, пише разкази, нанизва оригинални гердани, стимулирайте го да показва своите таланти някъде в интернет. Дали ще са социалните мрежи, или ще си направи блог, или ще има свой канал в Youtube, той ще заздрави увереността в себе си. Това ще го държи ангажиран с нещо продуктивно. А трибуната, която намира, ще го прави още по-изобретателен и креативен.

Задава се лятна ваканция и вместо да се чудите какво ще прави вашето пораснало дете, помогнете му да си намери работа в интернет. Има куп идеи за дистанционна работа, подходяща за ученици, като например транскрибирането на текст. Човек получава аудиофайл, който трябва да превърне в текстови. Тоест слуша текста и го записва. Изключително добра възможност за тийнейджър, който знае чужди езици, защото заплащането може да стигне до 25 долара на час.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар