Съпругът ми иска трето дете, на мен две ми стигат

Ти лайф за Лекува

IMG 1


Не искам отново да минавам през всичко това, вече съм на възраст

От известно време със съпруга ми постоянно спорим за едно и също нещо. Иначе се разбираме, никога не сме се карали вече толкова години. И да се е случвало, било е за маловажни неща и винаги бързо ни е минавало. Сега не знам какво му стана, но от известно време настоява да си направим още едно дете.

Всъщност ние имаме две деца – момче и момиче. Прекрасни деца са и невероятно много ги обичам. Но просто не мога да разбера защо изведнъж реши, че ни трябва и трето. Пък и не съм вече в първа младост, не искам и да си помисля, че пак ще мина тепърва по пътя на бременността, след това раждането, след това да гледаш бебе, безсънните нощи…. това не мога да си го причиня.

А той продължава да настоява. Правим го поне два пъти седмично, изхвърли ми хапчетата и нищо чудно един ден да разбера, че съм забременяла. Според моя приятелка го правил, защото се чувствал несигурен и иска да ме „извади от пазара“. Не мога обаче да си обясня откъде ще мисли подобни неща. Аз наистина бях харесвана и търсена на млади години, но никога не съм била лека жена и никога не съм го лъгала.

З.Д., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Не го отблъсквай .Щом иска още едно дете направете си.Той държи на теб истински и иска от теб да си имате още едно.Запомни може и да се откаже сега но знай че може и да търси друга жена която ще му роди дете с радост.Ако искаш така да станат нещата инати се.Но ще дойде време ти да искаш а вече той да няма желание за още едно дете от теб.А ще намери коя да му роди.Така че ако искаш да сте заедно още дълги години не се притеснявай да имате още едно.

Добавете коментар