Как да познаете, че в дома ви има негативна енергетика?

Ти лайф за Лекува

Най-простият начин да изчистите и защитите домашната си крепост от негативна енергетика, е да запалите църковна свещ


Обиколете с нея помещенията, включително банята,кухнята, мазето. Ако свещта започне да пуши, пламъкът е неравномерен, чува се пукот, значи в аурата на вашия дом се е намесило нещо неприятно, дори разрушително.

Има и друг начин да проверите дома си: наблюдавайте как се държат животните. Те първи усещат присъствието на злото, стават нервни, стараят се да спят до входната врата и често се опитват да избягат от него. В особено запуснати случаи животните могат да откажат да се хранят и боледуват без видима причина. Ако нямате свое домашно животно, можете да си вземете „под наем” – тоест да помолите свой приятел или съсед да ви дойде на гости заедно със своя питомец. Но животното трябва по начало да е спокойно и дружелюбно, тъй като, ако по характер е нервно, то ще е такова и в непозната обстановка.

Друг „детектор” на негатив са стайните растения

Ако изведнъж започнат да боледуват и загиват, независимо че ги торите, пресаждате, сменяте почвата и т.н., то явно в дома ви се случва нещо лошо. Тук обаче има един нюанс: понякога цветята реагират така на започващо заболяване на човека, който непосредствено се грижи за тях. В този случай те сякаш поемат част от заболяването – с други думи, жертват се за своя стопанин.

ПРИЧИНИ ЗА ПОЯВАТА НА НЕГАТИВ

Причина за възникването на негативна енергия в дома може да е целенасочена магия или уроки на обитателите на жилището или появата в дома предмети с неизвестен произход.

Друга причина е разполагането в дома на т.нар. „черна дупка”.Това се определя много просто. Енергетиката на дома е негативна, ако независимо че живеете над втория етаж, в дома ви е лоша GSM връзката и за да се обадите, трябва да излизате на стълбищната площадка.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар