Кои са негативните страни на различните зодиакални знаци? (от Везни до Риби)

Ти лайф за Лекува

Няма човек без недостатъци. Кои са негативните страни на различните зодиакални знаци?

зодиакални знаци
ВЕЗНИ

Падат си по красиви дрънкулки. Могат да преследват човек без съдържание, забравяйки за скъпоценното съкровище, което е редом с тях. Тези свраки просто се побъркват от пищния антураж и патос. В главата им свири вятър, те са ненадеждни, мързеливи, а главното – изобщо не умеят да вземат решения. Косите на предания мъж ще побелеят, преди жена му от зодия Везни да си избере рокля за банкета.

СКОРПИОН

Страшни манипулатори и крале на интригите. Скорпионите смятат, че само със сила и власт може да се постигне успех. Не се доверяват на никого, затова са много потайни. Умеят да са невероятно мили, за да постигнат разположението на отсрещната страна. Но
още преди да мигнете, ще са ви забили жилото си. В същото време обаче Скорпионите са лесно раними, поради което често изпадат в отчаяние и депресия. Завиждат и постигат своето на всяка цена.

СТРЕЛЕЦ

Не е зле Стрелците да вземат няколко урока по тактичност, защото плюят върху хората от високата си кула. Но въпреки това всички ги обичат. Ако им окажете услуга, не чакайте благодарност, защото Стрелецът е уверен, че напълно заслужава всичко, което се прави за него (докато седи на дивана пред телевизора). Но няма да пожали сили за приключения. Тези хора са готови с риск за живота си да заминат накрай света заради екстремалните усещания, влачейки след себе си нещастните си съпротивляващи се близки.

КОЗИРОГ

В песимизма си Козирогът няма равен. С безкрайното си мрънкане той довежда до изстъпление не само околните, но дори и самия себе. Затова често по време на приливи на отчаяние блъска рогата си в стената и си къса дрехите. Но ако опитате да промените нещо в живота на тези хора, те ще се запънат и с четирите си копита и отчаяно ще се вкопчат в своите нещастия. Срамежливи и в същото време горди и високомерни.

ВОДОЛЕЙ

Човекът, който може да ви вбеси със своята позитивност, е Водолеят. От него сякаш блика фонтан от щастие, който го прави непредсказуем и озадачава околните. За тези хора няма полу – всичко или нищо. В преследване на идеалите си те се отдалечават от близките си. Единствено Водолеят знае какво се случва в главата му. Смята себе си за експерт, затова не се скъпи на съвети и обожава да умничи.

РИБИ

Може би сред Рибите се срещат и акули, но в повечето случаи това са мързеливи шарани, плуващи по течението. Те живеят в своя свят и толкова се затварят в себе си, че могат да прекрачат през труп, без дори да го забележат. Живеят по закона на най-малкото съпротивление, гледат на живота с ленива тъга, макар че понякога са извънредно емоционални. В същото време имат такива изисквания, че и златната рибка не може да ги изпълни.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар