Кои са негативните страни на различните зодиакални знаци? (от Овен до Дева)

Ти лайф за Лекува

Няма човек без недостатъци. Кои са негативните страни на различните зодиакални знаци?


ОВЕН

Тези хора живеят, сякаш имат капаци на очите и не се замислят за последствията от своите действия. Овните са много самоуверени и импулсивни. Могат откровено да ги мамят, но те по-скоро ще си избодат очите, отколкото да разрушат света на своите илюзии. Освен това са много нетърпеливи и склонни да правят всичко прибързано. Егоистични са, слушат единствено себе си и не признават никакви авторитети.

ТЕЛЕЦ

Телците са крайно мързелив народ. Те са способни да проспят целия си живот на дивана и при всеки опит да ги размърдате, ще недоволстват. Освен мързела си притежават и огромно самомнение, смятат се за най-важните и нужните. При това са невероятно похотливи. По никакъв начин не можете да ги разубедите или да ги уличите в грешка. Дори и да го заловите надвесен над труп и с окървавени рога, Телецът ще продължи да отрича, че има нещо общо. При това са алчни и егоистични.

БЛИЗНАЦИ

Внимавайте с двуличните Близнаци.Те могат да ненавиждат под маската на добродушието. А най-ужасното им качество е самолюбуването и прекалената бъбривост. Просто обожават да говорят и ако посмеете да ги прекъснете, очаквайте беди! При това често се разпиляват в различни посоки, но никога не довеждат нещата докрай. Затова пък не спират да мрънкат и да се оплакват.

РАК

Мине не мине време, и емоционалните Раци се обливат в сълзи (случва се и от радост). Те страдат от постоянни промени в настроението и могат да доведат до нажежаване песимизма си. Ако попаднете в живота на Рака, той ще се вкопчи във вас с клещите си така, че нито рога, нито копита ще ви помогнат. Най-вбесяващото обаче е, че е обидчив до неприличие, но никога не си го признава.

ЛЪВ

Всички останали знаци минават на втори план, когато стане дума за егоизма на Лъвовете. Те се превъзнасят на пиедестал, от който вече никой не е в състояние да ги свали. Това е кралят на животните, който маркира територията си. Ако почешете егото на Лъва, можете да получите от него някаква форма на любов.

ДЕВА

Девите не са най-добрият вариант, ако имате нужда от рамо, на което да поплачете. Те критикуват всички, всичко и винаги. Дори и да се намирате на смъртен одър, те могат да открият вината у вас и няма да се съгласят на никакви компромиси. Те са груби, несдържани, при това са невероятни песимисти. Във всичко виждат подмолни действия, затова се отнасят с предубеждение към всичко и всички.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар