Молитвата „Отче наш“ държи далеч и най-страшните недоброжелатели

Ти лайф за Лекува

Съществуват и множество молитви с голяма сила. Но те трябва да се произнасят само в случаите, когато човекът е сигурен, че против него се замисля нещо зло

Отче наш
За да се обезопасите от възможни недоброжелатели, кажете „Отче наш”. Дори и най-мощните заклинания не могат да се сравнят с тази молитва, ако тя се повтаря всеки ден.

За провеждането на друг мощен ритуал против врагове трябва да се снабдите със своите именни икони в църквата (икони на светеца покровител на вашето име). Поставете една от тях в спалнята си, другата носете със себе си. Всяка сутрин на гладно изпивайте по глътка светена вода. До входната врата на жилището си оставете клонче трепетлика.

В случай че ви предстои среща с предполагаем недоброжелател и нямате никаква възможност да я избегнете, трябва три пъти да произнесете защитно заклинание (свободен текст).

За защита от врагове и завистници могат да се използват и амулети. За да си изработите такава защита, трябва да вземете лист хартия и да напишете върху него думите на заклинанието. Сгънете листа на четири и го закачете на колана си с помощта на карфица. Носете го винаги със себе си. Той ще ви помогне да се защитите от неприятели и няма да позволи да ви изпратят уроки и дори да влязат в дома ви.

Можете да направите заклинание и на носната си кърпа

Ритуалът също е силен. За да го проведете, вземете нова носна кърпа. Преди излизане от дома трябва да
произнесете над нея защитно заклинание (свободен текст). След това изтрийте лицето си с кърпата и я приберете в джоба си. След този ритуал ще станете „непробиваеми” за уроки. Ритуалът се провежда преди всяко излизане от дома.

Можете да направите заклинание и на макови зърна

За целта вземете глинена купичка, сипете в нея маково семе и три пъти произнесете заклинанието. След като произнесете защитната формула (свободен текст), вземете част от семената и ги насипете под краката на хората, които ви идват на гости, независимо от отношенията ви с тях и техния статус. Ако човекът няма зли намерения към вас, маковите зърна няма да му причинят вреда. Ако ли пък не, евентуалният ви недоброжелател няма да пожелае вече да идва в дома ви.

Заклинанията за защита от врагове не е задължително да са строго определени формулировки. Те са само един от начините да се обръщате към Бога. Най-главното е правилно да установите човека, който ви желае зло, за да могат ритуалите, обредите, молитвите и амулетите да са действени и да ви предпазят със защитната си сила.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар