Практика „11 дни на чудесата“ за сбъдване на желания

Ти лайф за Лекува

Предлагаме ви уникална техника, която привлича чудесата в живота ви. Практиката „11 дни на чудесата“ може радикално да промени световъзприятието и живота ви, като цяло


Насочена е към взаимодействие с вашите ангели. Те ще ви насочват и ще ви водят.

Практиката е проста и насочена към разкриване на онези възможности и подкрепа, на които можем да разчитаме. Животът сякаш сам започва да ви помага и дори да извършва вместо вас някои действия. Внезапно ви се предоставя възможност за нов източник на доходи, конфликтите в работата се разрешават от само себе си, детето изведнъж става послушно, а партньорът започва да ви прави подаръци без повод. Прекрасно, нали! И тогава можете да възкликнете: „Ето това е чудо!“.

Трябва да сте готови да приемете тези чудеса! Дошло е време да се откриете за чудесата! А в това ще ви помогнат грижовните ангели

Ангелите – водачите в тънкия план, ни дават множество инструменти за развитие, за облекчаване на нашия път и за духовен растеж. Нещо повече, тази практика позволява да създадете и да проявите чудото в обикновения живот, да решите текущи въпроси и да се убедите още веднъж в постоянната ангелска подкрепа.

КАК ДА СТАРТИРАТЕ 11 ДНИ НА ЧУДЕСАТА

1. Вземете красива тетрадка, където да записвате случващото се. На първата й страница напишете „11 дни на чудеса“.

2. След това вземете календар и отбройте 14 дни. За да могат ангелите помощници да имат възможност да подготвят чудесата, е нужно време. Това са тези 14 дни от момента на изразяване на вашето намерение, които им давате за подготовка. Петнайсетият ден е първият ден на вашите 11 дни на чудеса. В календара отбележете с маркер тази дата и отбройте още десет дни поред. Така ще получите 11 дни, в които ще се случват вашите чудеса.

3. Когато приготвите всичко и определите датите, затворете очи, вдишайте и издишайте дълбоко и напълно се отпуснете.

4. Поканете своята група за подкрепа -личната ви група ангели и духовни водачи, и им кажете своето намерение.

„Мои добри ангели, каня ви в своя живот. Моля ви да подготвите за мен 11 дни на чудеса. Изразявам намерението си да живея с тях от… (ден и месец, например от 1 ноември) до… (ден, месец, например 11 ноември).

Помогнете ми да видя вашите чудеса в своя живот.

И нека те да се случат по най-добрия начин за мен! Готова съм да приема всичко с радост.

Разбирам, че всичко, което се случва с мен в тези дни, се прави за най-висше благо.

Амин. Благодаря. Благодаря. Благодаря!“

След това очаквайте началото на 11 дни
на чудеса – в тези дни действително са възможни чудеса и помощ от вашата ангелска група.

Тази практика е способна колосално да промени живота ви за кратко

Не забравяйте да записвате в тетрадката думи на благодарност за чудесата, които ще ви сполетят. Тогава ще започнете да разбирате всичко прекрасно, което ви се случва.

Можете да планирате целия годишен календар. Просто пропускайте две седмици, отделяйте 11 дни, след това отново две седмици, отново 11 дни и т.н.

В първата половин година ще видите много чудеса, а след това ще свикнете и ще започнете да смятате, че чудесата, които ви се случват, всъщност са норма.

Бъдете внимателни с мислите, чувствата и желанията си. Защото в тези дни те ще се изпълняват по-лесно и по-бързо! Мислете позитивно, радвайте се и бъдете благодарни!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар