Кога обикновеният сън се превръща в пророчески?

Ти лайф за Лекува

Една трета от живота си човек прекарва сън. Според изследванията в този период разумът му остава в контакт с информационното поле на Земята


През тази една трета от живота си пътешестваме в миналото и бъдещето, посещаваме други измерения. Само че невинаги можем да разберем това, което виждаме там. А може би е необходимо да наблюдаваме сънищата си съзнателно?

Сънищата винаги са интересували хората от гледна точка на своята правдивост – сбъдват ли се или не, кога и доколко точно. Важно е по кое време (ден и час) се е появил сънят. Обикновено тълкувателите на сънища обръщат внимание на фазите на Луната и времето от денонощието. По-рядко – на деня от седмицата, но това също е много важно, при това и много по-просто, отколкото да се следи Луната.

Поверието все пак предписва да се обърне внимание на деня от седмицата при тълкуването на сънищата.

Традиционните съновници дават
следните тълкувания

Неделя – сънят ще се сбъдне до обяд.

Понеделник – сънят е важен само за тези, които са родени в този ден.

Вторник-сънят може да се изпълни след 7-10 дни.

Сряда – сънят е пророчески.

Четвъртък – сънят не е пророчески.

Петък – сънят е пророчески.

Събота – сънят се сбъдва, но невинаги.

Взаимовръзката между сънищата и дните от седмицата зависи също и от влиянието на планетите, които покровителстват дните.

Планетите имат т.нар. „планетарни числа. Те могат да бъдат наречени щастливи и посочват благоприятното развитие на видените в съня събития според деня от седмицата и числото от календарния месец. Да не се бъркат с числата, които виждате или чувате насън, както и с лунния цикъл!

Понякога денят от седмицата може косвено да посочва времето на изпълнение на предсказанията. Например сънували сте сън в петък, което говори за влиянието на Венера. Числото на планетата е 6. Значи сънят може да е указание за това, че предсказанието ще се изпълни след шест дни. Това работи, ако в съня липсват други указания за времето на сбъдване на съновидението. А подобни указания могат да са налице в самия сън, което се сверява според съновниците (на Ленорман, Фройд, Милер и др. по ваш избор.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар