Наказание или награда е да имаш мъж-домошар?

Ти лайф за Лекува

Ама вие не знаете какъв късмет имате, биха ви казали много жени, като чуят да се оплаквате от мъж домошар


Техните са на обратния полюс – непоседковци, както им викат в някои краища. През свободното от спане и ядене време вкъщи бързо им става скучно и хукват навън – я да се видят с приятели, я просто да се поразтъпчат.

Вие, разбира се, нямате желание любимият да скитори сам. Искате да ходите някъде заедно. А той не ще да мръдне. Прекарахте у дома почивните дни за Великден. За 24 май сигурно пак ще сте вкъщи. И причината не е финансова. Просто той си е такъв – обича да си седи вкъщи, разнообразието не му помага да си почине, а сякаш го натоварва. На вас обаче това ви е досадно.

Преди да започнете акция „Размърдване“, си дайте сметка защо мъжът ви обича да прекарва свободното си време у дома

За човек, който е пренатоварен с работа и професионално всеки ден общува с много колеги и клиенти, да си остане вкъщи само със семейството е разнообразие.

За него дори събирането с роднини и приятели, колкото и да е приятно, е продължение на необходимостта да слуша, да говори, да се съобразява с някого другиго. Обикновено заради това не му харесва не само да посрещате гости, но и да ходите на гости или на купони в заведения.

Причината стресова работа е достатъчно основателна, за да не карате мъжа си и през свободното време да се натоварва. Както знаете, любовната връзка и бракът са дълготрайни само ако партньорите правят компромиси. Колкото и да обичате шумните компании, не прекалявайте с настояване много често да сте с тях като двойка. Може да се договорите, че ще ходите (понякога) сами на такива сбирки. Той ще ви придружава отвреме навреме, колкото да не изглеждате като „мома“. С близки и приятели като двойка ще празнувате най-важните събития. През другите почивни дни ще релаксирате вкъщи.

Опитайте обаче периодично да измъквате любимия, за да отидете някъде само двамата или с децата. По принцип дори за най-пренатоварения с работа човек не е най-здравословно да прекарва почивните дни легнал на дивана. Точно рязката смяна на обичайния ритъм е причина много хора в понеделник сутрин да се чувстват сякаш по-уморени, отколкото са били в петък вечер. Малко разходки сред природата, екскурзия на интересно място, театър, кино ще освежат мъжа ви. Като свикне, че веднъж месечно през уикенда се измъквате нанякъде, после ще ви е по-лесно.

Но не форсирайте нещата. Фал старт ще бъде да му сервирате изненада, че сте резервирали хотел примерно за Великден. Първо, по празниците се получава едно стълпотворение, което надали ще му хареса, освен ако не изберете някой непознат масово маршрут. Второ, с мъж домошар ви е нужен дълъг подготвителен период – той постепенно трябва да свикне с мисълта, че ще ходите нейде.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар